Mit jelenthet ez az alom?
Figyelt kérdés
Azt almodtam,hogy szultem egy kislanyt.augusztus 31.en .szep nagy baba volt aludt es sirt.2017. febr. 6. 12:24
1/4 anonim válasza:
Alom jelentése: "A négylábu házi állatok alá ágyul vetett szalma, gazféle alyazat. Különösen így nevezik a sertések ágyazatát."
2/4 anonim válasza:
nemed, korod, tervezel-e gyereket?
Néhány infót nem tudnál adni?
3/4 A kérdező kommentje:
No 19 es nem
2017. febr. 6. 14:57
4/4 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Azt álmodtad, hogy születik egy gyereked és ennyi. Mindenki álmodott már ilyet, én is. Sőt, az én újszülött gyerekem beszélni is tudott. Azt mondta, nem várja el tőlem, hogy én tegyem tisztába, majd ő intézi magának. Vicces volt, de nem jutott eszembe, hogy elgondolkozzak, mit jelent ez. Az álmoknak ugyanis nincs rejtett jelentésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!