Álmodban tudsz a víz alatt lélegezni?
én még nem álmodtam víz alatti jelenetet.
viszont álmomban tudok lebegni, csak nagyon nehéz -- nagyon kell koncentrálni, különben lassan elkezdek süllyedni.
Szerintem álomfüggő. Valamelyikben tudsz, valamelyikben meg nem. A legkellemetlenebb az lehet, amikor szépen nyugodtan elvagy a víz alatt, aztán eszedbe jut, hogy elvileg itt nem szabadna levegőt kapnod. És akkor hirtelen elkezdesz fuldokolni...
Amúgy velem még nem fordult elő, hogy álmomban víz alatt lélegeztem volna, vagy legalábbis most nem jut eszembe, hogy valaha is ilyet álmodtam volna. Viszont nálam visszatérő az, hogy úgy tudok sétálni a földön, mintha sokkal kisebb lenne a gravitáció. Nem tudok konkrétan repülni, de nagyot tudok ugrani, és olyan könnyűnek érzem magam. Lehet azért álmodok ilyeneket, mert végigvittem a Half-Life-ot (lásd: Xen). :D
Igen,én álmodtam már, nem is egyszer. Általában én is medencében vagyok, és az orromon tudok nagyon lassan levegőt venni, nagyon durva! Olvastam a hozzászólásokat, és olyat is álmodtam már, h repülök a szobában vagy inkább úszok a levegőben. És igen, nagyon kell koncentrálni, mert akkor elkezdek én is süllyedni.
És azt is sokszor álmodom, hogy futni kéne, de nagyon lassan tudok csak mozogni, és olyan mintha valaki nyomna lefelé, és visszafelé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!