Miért tér vissza a megtörtént eset?
Kb 2 hónapja összetörtem TK-ra az autómat. Aznap este mentem kb 120al, megcsúsztam, láttam hogy neki fogok csúszni a padkának, egy pár táblának, és csúszás közben mintha kikapcsolt volna az agyam, nem ijedtem meg, semmi, becsapódtam aztán kiszálltam épségben, elszívtam egy cigit és ennyi, 0 ideg nem volt bennem, még aznap éjjel elmentem kávézni is.
Rá pár napra vettem egy hasonló autót csak újabbat, és az elmúlt 2 hónapban már harmadszorra álmodtam hogy összetörtem (ezt az újat).
Minden álmomban ugyanez a csúszás, csak különbözö helyszineken (1. autópálya, majdnem meg tudtam menteni a helyzetet, második nem emlékszem, 3. erdö) es szituáciokban, majd a becsapódás után ideges vagyok és azon gondolkodom hogy mekkora lehet a kár, de egyszer sem néztem meg csak a soför ülésen gondolkodtam rajta.
Erre lennék kíváncsi, megköszönném ha valaki leirna hogy mit gondol rola :)
Anyámnak volt egy megtőrtént fordulása .
A' cigány-kanyarnál Mánfa elött . Az autó megpőrdűlt jég volt anyám még huszonéves volt . Azt mondta lelassúlt az idő . Látta ,hogy réműlten néz két csávó és az egyiknek kiesik a' szájából a' cigi .
Utána vissza pőrdűlt; Határtető és irány Szén-City !
Ne gondólj rá sokat verd ki a' fejedből ,mert bevonzod !
Azért készíts be kocsiba néhány szál cigarettát ! ;-D
Az mondjuk nem baj, hogy a baleset miatt visszavettél a tempóból. Nekem is volt egy nagyobb autópályán, engem is észhez térített.
És azóta is rengetegszer álmodom meg a balesetet. Ez ilyen, sokáig kísérteni fog még.
Nem ezt anyám mesélte .
Én mást álmodok ezekkel most nem terhelnélek .
Ahogyan az idegenekkel sem. Bonyolult dolgok nagyon bonyolult .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!