Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért tér vissza a megtörtént...

Miért tér vissza a megtörtént eset?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja összetörtem TK-ra az autómat. Aznap este mentem kb 120al, megcsúsztam, láttam hogy neki fogok csúszni a padkának, egy pár táblának, és csúszás közben mintha kikapcsolt volna az agyam, nem ijedtem meg, semmi, becsapódtam aztán kiszálltam épségben, elszívtam egy cigit és ennyi, 0 ideg nem volt bennem, még aznap éjjel elmentem kávézni is.

Rá pár napra vettem egy hasonló autót csak újabbat, és az elmúlt 2 hónapban már harmadszorra álmodtam hogy összetörtem (ezt az újat).

Minden álmomban ugyanez a csúszás, csak különbözö helyszineken (1. autópálya, majdnem meg tudtam menteni a helyzetet, második nem emlékszem, 3. erdö) es szituáciokban, majd a becsapódás után ideges vagyok és azon gondolkodom hogy mekkora lehet a kár, de egyszer sem néztem meg csak a soför ülésen gondolkodtam rajta.

Erre lennék kíváncsi, megköszönném ha valaki leirna hogy mit gondol rola :)

2017. febr. 3. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Anyámnak volt egy megtőrtént fordulása .

A' cigány-kanyarnál Mánfa elött . Az autó megpőrdűlt jég volt anyám még huszonéves volt . Azt mondta lelassúlt az idő . Látta ,hogy réműlten néz két csávó és az egyiknek kiesik a' szájából a' cigi .

Utána vissza pőrdűlt; Határtető és irány Szén-City !

Ne gondólj rá sokat verd ki a' fejedből ,mert bevonzod !

Azért készíts be kocsiba néhány szál cigarettát ! ;-D

2017. febr. 3. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tudom kiverni a fejemböl, kb 2-2,5 éve van jogsim, azóta mentem a privát autó(i)mmal kb 300 ezer km-t, mindig mindenhol gyorsan, sportosan mentem, levágtam az íveket és mióta ez megtörtént azóta a komolyabb kanyarokat amiket annó padlón vettem be most elötte fékezéssel úgy veszem be hogy közben befeszülök :S
2017. febr. 3. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd elfelejted ,XD azért készítsed a' cigit !
2017. febr. 3. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Az mondjuk nem baj, hogy a baleset miatt visszavettél a tempóból. Nekem is volt egy nagyobb autópályán, engem is észhez térített.

És azóta is rengetegszer álmodom meg a balesetet. Ez ilyen, sokáig kísérteni fog még.

2017. febr. 3. 23:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Te a megtörtént balesetet álmodod meg ha szabad kérdeznem?
2017. febr. 3. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem ezt anyám mesélte .

Én mást álmodok ezekkel most nem terhelnélek .

Ahogyan az idegenekkel sem. Bonyolult dolgok nagyon bonyolult .

2017. febr. 3. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak hasonló jellegűeket. És sokszor tehetetlenül sodródok csak felé, és nem tudom megakadályozni, hogy megtörténjen. Volt még egy kisebb koccanásom is parkolóban, és azzal kapcsolatban meg azt szoktam álmodni, hogy nem fog a fék, és az autó kínos lassúsággal csúszik, és képtelen vagyok megállítani az ütközésig.
2017. febr. 4. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Immortal
2017. febr. 4. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!