Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nekem egy olyan visszatérő...

Nekem egy olyan visszatérő álmom van, hogy buszon utazok vagy esetleg busz után szaladok, és általában nagy tömeg van rajta. Mit jelenthet? (még több lent)

Figyelt kérdés

Még néhány adat ezekről az álmokról:

- Általában a lakóhelyemen lévő buszmegálló van az álmaimban.

- Suliba megyek vagy jövök onnan. Sulis hátitáska van rajtam.

- Tömeg van. Volt amikor le tudtam ülni, de van mikor nem&nyomorogni kell.

- Ismerős néha-néha, de szerintem csak álmaimban ismerősek, valóságban nem tudom kik azok. (de lehet h igen..ebben nem vagyok biztos)

- Játszódott már korán reggel télen sötétben. Esőben. Napsütésben, nappal.

- Kb. 3-4 éve álmodom ezt. Nem mindig, változó időközönként. Most egy fél éve biztosan nem álmodtam ilyet. De volt, mikor hetente többször is.

Valóságban:

- Most nem sulizok, nem is járok busszal kb. fél éve. Buszozni szeretek, de ha tömeg van, akkor be tudok pánikolni.

(jah és egyszer volt olyan, hogy nem mertem leszállni a buszról, mert láttam hogy odakint egy hatalmas nagy kutya van.. rengeteg kutyás-megtámadós álmom is volt (az is kb. fél éve nem volt..hála égnek. Rettegek a kutyáktól. De ebből lehetne még 1 kérdést kiírni)

20/L

2010. máj. 5. 19:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy ennek lehet valamilyen jelentősége. Én úgy gondolom, és már másoktól is hallottam, hogy lehetnek olyan álmaink amik már egyszer valamikor megtörténtek velünk, és újra álmodjuk, csak másképpen. És mivel amit leírtál az régebben többször megtörtént esetleg veled, azért maradhatott meg talán egyfajta emlékként. Hogy ennek volna-e valamilyen jelentősége bármilyen tekintetben azt nem tudom.
2010. máj. 6. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:
A kérdező párja voltam.:)
2010. máj. 6. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
dikk má" more :Xd
2010. máj. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!