Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy macska van a fán lelövöm leesik 3 lába marad visszamászik a fára ismét lelövöm megint leesik marad 2 lába visszamászik majd lelövöm leesik és meghal.
2010. máj. 5. 19:45
 1/7 anonim válasza:
Ez most komoly?! Elég aberrált lehetsz..
2010. máj. 5. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg szimbolikusan mutat rá az életed egyik területére, ahol ilyesmi történhet. Persze csak így képletesen. De ezt csakis te tudod megfejteni.
2010. máj. 5. 20:16
 3/7 anonim válasza:
Lehet hogy azt jelenti hogy van egy dolog az életedben amiért nagyon meg kell küzdened de folyamatos kudarcok érnek és félsz hogy végül belebuksz!
2010. máj. 5. 22:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság.
2010. máj. 8. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha masodallasban bergyilkos vagy akkor ez egy eleg termeszetes alom, csak azt nem ertem, hogy miert hal meg, meg maradt egy laba, azzal is vigan visszamaszhatott volna.Engem inkabb ez zavar, de az alom amugy tetszik:D
2010. máj. 9. 21:36
 6/7 anonim válasza:
az hogy menny a sárga házba(diliházba)!!!
2010. jún. 14. 21:03
 7/7 anonim válasza:
Semmit. Az álmok nem jelentenek semmit. Freud szerint persze igen, de az ő megállapításai meglehetősen vitathatók.
2010. júl. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!