Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok még mindig évek...

Miért álmodok még mindig évek multán is egy személyről?

Figyelt kérdés

Már hosszu idő óta néha néha àlmodok egy gyerekkori iskolàs szerelmemről. 3 -4 évig osztàlytàrsak voltunk, szerelmes voltam, de ö màssal jàrt. Jóban voltunk ettől független.

Azóta eltelt 6-7 év, férjhez mentem gyermekem született. iskolàs korunk óta nem talàlkoztam a fiúval és nem is beszétltünk egyàltán.

Miért álmodok róla mégis? Àlmomban szeretjük egymást vagy épp akkor jövünk 9 össze.

2017. jan. 18. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, erre én is kiváncsi lennék, többször álmodok a volt szerelmemmel akivel évekkel ezelőtt szakítottunk, hiába van új párkapcsolatom amiben maximálisan boldog vagyok, és nem hiányzik az előző mégis vele álmodom esténként. Azt hiszem valami tudatalatti dolog.
2017. jan. 18. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Így törölheted a törölhetetlen fájlt

[link]

2017. jan. 18. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Az álmodban benne van a válasz! Írd le a legutolsó álmodat részletesen!
2019. máj. 24. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert tudat alatt még mindig foglalkozol vele, esetleg nem tudat alatt is gondolsz rá napközben.
2019. máj. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!