Miért álmodok még mindig évek multán is egy személyről?
Figyelt kérdés
Már hosszu idő óta néha néha àlmodok egy gyerekkori iskolàs szerelmemről. 3 -4 évig osztàlytàrsak voltunk, szerelmes voltam, de ö màssal jàrt. Jóban voltunk ettől független.
Azóta eltelt 6-7 év, férjhez mentem gyermekem született. iskolàs korunk óta nem talàlkoztam a fiúval és nem is beszétltünk egyàltán.
Miért álmodok róla mégis? Àlmomban szeretjük egymást vagy épp akkor jövünk 9 össze.
2017. jan. 18. 12:23
1/4 anonim válasza:
Jó kérdés, erre én is kiváncsi lennék, többször álmodok a volt szerelmemmel akivel évekkel ezelőtt szakítottunk, hiába van új párkapcsolatom amiben maximálisan boldog vagyok, és nem hiányzik az előző mégis vele álmodom esténként. Azt hiszem valami tudatalatti dolog.
2/4 anonim válasza:
Így törölheted a törölhetetlen fájlt
3/4 anonim válasza:
Az álmodban benne van a válasz! Írd le a legutolsó álmodat részletesen!
4/4 anonim válasza:
Mert tudat alatt még mindig foglalkozol vele, esetleg nem tudat alatt is gondolsz rá napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!