Mit jelent ha álmomban rendszeresen nekirontok a lőfegyverekkel rendelkező ellenségnek?
Én ma azt álmodtam ,hogy románok és a' magyarok közt hátorú volt én kaptam egy fatusás AK-63 egy szuronyal optika nem volt ,meg asszem dob tárat kaptunk .
Egy kétéltű páncél járgányt . A románok tankjai kilötték a' testvéreim is benne voltak ,de mi tűléltūk és kimásztunk .
Ezek után egy másik tankot kaptunk ennek szinte semmi páncélja nem volt . Ekkór rádöbbentem ,hogy megfogok halni. Az ő tankjaik hatalmasak voltak .
Én pár románt lelöttem meg leszúrtam .
És vége volt felébrettem . A mi kocsijainkon fehér kereszt volt fekete kockában .
Martinak elmeséltem . XD És ő ezt mesélte :
,,
Miki ,én is álmodtam ilyet !
Te voltál valami elnök ilyen tányér sapkában meg diktátoros ruhában .
Az urál hegységbe AMD-kel meg tankokal menetelnünk kb háromszázan .
Orosz országnak üzentél hadat és a' hóban mentünk én voltama tank parancsnok a' löveg torony tetején és nem tudtam mit kell csinálni .
"
Én tudok lőni ,de rendesen betöltesz, felhúzod ,szét kapod és ösze rakod a' fegyvert ?
Vagy csak lősz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!