Egy fiuval akivel mar nem beszelek rendszeresen almodom, miert van ez?
Figyelt kérdés
Meg szeptemberben bevallota nekem hogy szeret, elkezdtunk beszelgetni ketszer atjott hozzam es vegul enis beleszerettem.Aztan elkezdtek kiderulni a dolgok hogy amiket nekem irt azt tobb lanynak is irta egyszerre,mindenkit hulyitett atvert...stb. en ezt nem tudtam neki megbocsajtani ossze is vesztunk elhordott minden riherongynak....eltelt 3 honap es most megint elkezdett piszkalni nezni...de nekem ez az ido alatt amig nem beszeltunk megismerkedtem egy nagyon rendes fiuval (szoges ellentete neki) bar o ezt nem tudja...vegre orultem hogy kicsit eltudtam felejteni es tovabb tudok lepni massal erre megint ezt kezdi el csinalni,egyszer oda kiabal hogy szep a hajad pl.utanam meg elkezdi hogy anyádat meg ilyenek...en tenyleg megutaltam azert amiert ezt csinalta de valamiert minden ejjel vele almodok pedig este a masik fiuval beszeltem de az almaimban megis o bukkan fel...olyankat almodok hogy8 osszejovunk,beszelunk stb...nem tudom ez mit jelent mert en azt hittem mar vegleg tul leptem rajta.2016. máj. 5. 08:00
1/1 anonim válasza:
Valahol még érdekel téged a srác, ami nem baj. Tudat alatt még foglalkozhatsz vele, vagy bánt az, amit veled/veletek művelt. Ne foglalkozz az ilyen álmokkal, inkább legyél boldog az új sráccal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!