Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy fiuval akivel mar nem...

Egy fiuval akivel mar nem beszelek rendszeresen almodom, miert van ez?

Figyelt kérdés
Meg szeptemberben bevallota nekem hogy szeret, elkezdtunk beszelgetni ketszer atjott hozzam es vegul enis beleszerettem.Aztan elkezdtek kiderulni a dolgok hogy amiket nekem irt azt tobb lanynak is irta egyszerre,mindenkit hulyitett atvert...stb. en ezt nem tudtam neki megbocsajtani ossze is vesztunk elhordott minden riherongynak....eltelt 3 honap es most megint elkezdett piszkalni nezni...de nekem ez az ido alatt amig nem beszeltunk megismerkedtem egy nagyon rendes fiuval (szoges ellentete neki) bar o ezt nem tudja...vegre orultem hogy kicsit eltudtam felejteni es tovabb tudok lepni massal erre megint ezt kezdi el csinalni,egyszer oda kiabal hogy szep a hajad pl.utanam meg elkezdi hogy anyádat meg ilyenek...en tenyleg megutaltam azert amiert ezt csinalta de valamiert minden ejjel vele almodok pedig este a masik fiuval beszeltem de az almaimban megis o bukkan fel...olyankat almodok hogy8 osszejovunk,beszelunk stb...nem tudom ez mit jelent mert en azt hittem mar vegleg tul leptem rajta.
2016. máj. 5. 08:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Valahol még érdekel téged a srác, ami nem baj. Tudat alatt még foglalkozhatsz vele, vagy bánt az, amit veled/veletek művelt. Ne foglalkozz az ilyen álmokkal, inkább legyél boldog az új sráccal:)
2016. máj. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!