Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő...

Mit jelenthet ez a visszatérő álom?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta álmodom nagyon sokszor ezt..

Nagyon kicsi vagyok,még szinte baba,és egy járókában állok,egy meredek hegy tetején,amikor egy tetovált kéz megfogja a járókát és lelök a hegy tetejéről..és csak zuhanok le,és mielőtt leérnék megrezzenek és felébredek..mindíg csak ennyi az álmom és már reggel is van..bár ez csak azóta van,amióta 3éves koromban elváltak a szüleim,és elég rossz volt a kapcsolatuk,apám engem is bántott..de neki azt hiszem nem volt tetovált a keze..igazából nem is emlékszem rá,nagyon rég nemláttam..szóval mindegy csak szeretném megtudni hogy miért álmodom ezt sokszor

2010. máj. 4. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre csakis te jöhetsz rá. :)
2010. máj. 4. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Meg s válaszolod a kérdést. :)

Amíg a szüleid együtt voltak nagyon boldog voltál, fent voltál a csúcson, aztán elváltak és hanyatlik az életed.

A tetovált kéz az valami személyes dolog lehet..

2010. máj. 4. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Még csak az álmod elejét olvastam és máris gondoltam,hogy az apával nem stimmelt valami...Már egész kicsi korban kialakulhatott benned az az érzés,hogy apád elutasít.Egyszerűen ezt tükrözi az álom.

A tetoválás...próbáld álmodban jobban megfigyelni,mit ábrázolhat,lehet hogy inkább valami jel,ami szimbolizál valamit.

2010. máj. 4. 19:25
 4/8 A kérdező kommentje:
színes tetoválás,igazából nem szoktam figyelni..azthiszem valami kígyó volt rajta
2010. máj. 4. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:
a könyökéig tetoválva volt az egész karja:/
2010. máj. 4. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Anyukámmal volt az hogy hasonló visszatérő álma volt, ő is egy nagy szakadékba zuhant lefele (csak ő magától ugrott) a tengerbe (nem tud úszni), azóta nincs ez az álma mióta kipróbálta a bungee jumpingot. Nem mondom h próbáld ki de lehet van benne valami :D
2010. máj. 9. 11:23
 7/8 anonim válasza:
teljesen egyetértek a 3. válaszolóval, szerintem a teoválá épp az apát jelképezi, a férfiasságát és hogy nem egy mintaszerű kis dédelgetős apuci hanem egy kemény tetovált hapsi.... lehet hogy igazából nemvolt tetovált de ezt at álomban így jelképezi---------
2010. máj. 9. 12:16
 8/8 A kérdező kommentje:

hátigen...nem egy mintaapa

biztosan azt jelképezi..:/

2010. máj. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!