Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
Kiskorom óta álmodom nagyon sokszor ezt..
Nagyon kicsi vagyok,még szinte baba,és egy járókában állok,egy meredek hegy tetején,amikor egy tetovált kéz megfogja a járókát és lelök a hegy tetejéről..és csak zuhanok le,és mielőtt leérnék megrezzenek és felébredek..mindíg csak ennyi az álmom és már reggel is van..bár ez csak azóta van,amióta 3éves koromban elváltak a szüleim,és elég rossz volt a kapcsolatuk,apám engem is bántott..de neki azt hiszem nem volt tetovált a keze..igazából nem is emlékszem rá,nagyon rég nemláttam..szóval mindegy csak szeretném megtudni hogy miért álmodom ezt sokszor
Meg s válaszolod a kérdést. :)
Amíg a szüleid együtt voltak nagyon boldog voltál, fent voltál a csúcson, aztán elváltak és hanyatlik az életed.
A tetovált kéz az valami személyes dolog lehet..
Még csak az álmod elejét olvastam és máris gondoltam,hogy az apával nem stimmelt valami...Már egész kicsi korban kialakulhatott benned az az érzés,hogy apád elutasít.Egyszerűen ezt tükrözi az álom.
A tetoválás...próbáld álmodban jobban megfigyelni,mit ábrázolhat,lehet hogy inkább valami jel,ami szimbolizál valamit.
hátigen...nem egy mintaapa
biztosan azt jelképezi..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!