Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan gyakoroljam az akaratos...

Hogyan gyakoroljam az akaratos álmodást?

Figyelt kérdés
Szóval már lassan 5 hónapja gyakorlom a tudatos álmodást,álomnaplót vezetek,és eddig már 16 tudatos álmom volt. Ami teljesen jó,csak hogy az elején könnyebben tudtam álomalakot teremteni,vagy repülni,vagy helyszínt váltani. Mostanába már nem nagyon megy, Nem változik a helszín, és nem tudok álomalakot teremteni. Segítsetek! Köszönöm! :)

#álmodás #akaratos álom
2017. jan. 4. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az az tudatos/akaratos álom amikor elalvás elött becsukod a szemed (mint minden elalvás elött) erősen gondolsz rá egyfolytában, és majd amikor sikerül elaludni akkor már olyan mint egy videójáték. Én azt álmodtam egyszer sajnos hogy betőrnek, éppen a kertben vagyok és futni prób álok de valahogy túlságosan belassulok és kinyírnak, nos ez mindenkinél így van. Ez a legismertebb/legszokásosabb hogy lassan fut az adott álmunkban karakter. Én például a rémálmokat úgy szoktam írányítani ha valaki át akar verni akkor akaratból mondom hogy nem igaz te hazudsz, amikor valaki meg akar ölni, mármint az álmomban (ne a valóságra gondolj!) akkor azt mondom hogy "Ölj csak! Amúgyis csak álmodok, majd felébredek, és minden rendben lesz, tessék itt vagyok, tedd meg amit szerettél volna!" Érted mire akarok kilyukadni :D én már 4-5 évesen tudtam hogy kell akaratosan álmodni, de akkor még nem tudtam ezeket hogy pl.: Ölj ha akarsz csak álmodok, te hazudsz nem igaz ez csak álom. Nah ennyi amit akartam remélem értetted!
2017. jan. 4. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó arány!

Nem lehet, hogy nagyon rágörcsöltél? Lehet hogy most kicsit csökkenteni kéne a mércét, tehát ne tűzd ki célul, hogy helyszínt váltasz, vagy ne tűzd ki célul, hogy odateremtesz valakit. Beszélgess az álomalakokkal, akiket a gép dob, hátha tudják a megoldást a problémádra.

2017. jan. 4. 16:41
 3/3 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy kell gyakorolni viszont nagyon jó dolog! Én akármikor lefekszek aludni vagy csak becsukom a szemem tudok tudatosan álmodni. Nem gyakoroltam egyszer sem csak úgy "jött".
2017. jan. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!