Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit, hogy...

Jelenthet valamit, hogy megfulladással kapcsolatos dolgokat álmodok?

Figyelt kérdés

Egyszer azt álmodtam, hogy ülök az ágyon, miközben egy orvosnak kinéző nő sztetoszkóppal hallgat, és tudom, hogy tüdőbajos vagyok, és hogy valószínűleg már csak párat tudok lélegezni és meghalok.

Egyszer azt álmodtam, hogy a kutyámmal futok egy folyosón, ahol mérgező levegő van, ami konkrétan szétszed, pl. a kutyámnak egy pillanat alatt begyulladt és eltűnt a szeme, aztán leszakadt az egyik lába, és én tudtam, hogyha kiérünk a folyosóról, megmenekülünk, de csak nem akart vége lenni a folyosónak.

Aztán álmodtam olyat is, hogy egy kocsiban ültem, ahol mérgező levegő van, amit nem is érzel, hanem egyszer csak elájulsz és nem ébredsz fel többet, és a sofőr azt mondja, hogy max. 10 perc múlva meghalok, és én próbálok kijutni, de nem tudok és elájulok.

Mit jelenthetnek ezek?

2016. dec. 16. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Fèlsz a víztől ès ez a fèlelem problèma számodra. A problèmáid halmazában lakozik ès amikor lefekvès elött a problèmáidon rágódsz, álmodban így jeleníti meg az elmèd. Persze ez csak egy vèlemèny egy szemszögből
2016. dec. 17. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Én régebben mindig féltem a víztól. Soha nem is mertem úszni, mert mindig attól féltem, hogy megfulladok. Egyszer (nemmolyan régen) azt álmodtam, hogy megfulladok vmilyen vízben. Egyre lejjebb süllyedtem, és hiába próbáltam felfelé úszni, képtelem voltam rá. (Álmomban) Tudtam, hogy meghalok és amikor megnyugodtam, és elfogadtam ezt, hirtelen felébredtem. Azóta egyáltalan nem félek a víztől, és simán merek úszni is.
2016. dec. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!