Jelenthet valamit, hogy megfulladással kapcsolatos dolgokat álmodok?
Egyszer azt álmodtam, hogy ülök az ágyon, miközben egy orvosnak kinéző nő sztetoszkóppal hallgat, és tudom, hogy tüdőbajos vagyok, és hogy valószínűleg már csak párat tudok lélegezni és meghalok.
Egyszer azt álmodtam, hogy a kutyámmal futok egy folyosón, ahol mérgező levegő van, ami konkrétan szétszed, pl. a kutyámnak egy pillanat alatt begyulladt és eltűnt a szeme, aztán leszakadt az egyik lába, és én tudtam, hogyha kiérünk a folyosóról, megmenekülünk, de csak nem akart vége lenni a folyosónak.
Aztán álmodtam olyat is, hogy egy kocsiban ültem, ahol mérgező levegő van, amit nem is érzel, hanem egyszer csak elájulsz és nem ébredsz fel többet, és a sofőr azt mondja, hogy max. 10 perc múlva meghalok, és én próbálok kijutni, de nem tudok és elájulok.
Mit jelenthetnek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!