Szerintetek mit jelent ha azt álmodom, hogy szerelmet vallanak nekem?
Figyelt kérdés
Az illető a valóságban nem közömbös irántam.Ezt megelőzőleg voltak álmaim,amik bekövetkeztek,és többször ezzel az emberrel álmodtam,álmodok.Néhányszor,amikor róla álmodtam furcsa érzésem támadt.Ez az érzés jelenthet valamit?És az,hogy szerelmet vallott nekem?Kérlek segítsetek..köszönöm2016. dec. 3. 23:52
1/6 anonim válasza:
Hát azt csak te magad tudhatod mit jelenthet...
Amúgy én többször álmodtam már olyan emberekkel, akikkel az életben ki nem állhattuk egymást, nem is találkoztunk 10+ éve, meg igazából nem is voltunk soha egy társaságban sem, mégis az álomban mint közeli barát jelent meg.
2/6 anonim válasza:
az álom a vágyak világa - persze sajátos szürrealista módon vetített film
3/6 anonim válasza:
"az álom a vágyak világa"
Ez ilyen szempontból nem feltétlenül igaz, pont ugyanúgy előjönnek benne a félelmeink és más érzéseink is.
4/6 anonim válasza:
Éhes makk disznóval álmodik.
.
Vágyad öntudatlan kivetülése alvásod közben.
5/6 anonim válasza:
"előjönnek benne a félelmeink és más érzéseink is."
Igen, ezeknél a tudatalatti tartalmak megértése a vágy, a feldolgozás közben.
6/6 A kérdező kommentje:
Es az mire utal,hogy elore megalmodok nehany dolgot?
2016. dec. 24. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!