Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Mamám kertjében voltam de igazából nem hasonlított egyáltalán rá csak valahogy mégis azt éreztem hogy az ő kertje. A kertnek nem lehetett látni a végét, végtelen volt. Tél volt de a barack fa már virágzott és annyira nyugott volt ez az egész. Egyedül voltam ott.aztán egyszer csak ugy éreztem hogy menekülnöm kell de nemtudom mi elől. Aztán egy tópartra értem ahol az emberek fürdőruhában fürödtek és itt meg már nyár volt.
2016. dec. 3. 09:46
 1/4 anonim válasza:

Tronok harca

Egyszer eszakon aztan delen vagy

2016. dec. 3. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan pls amugy meg nem is láttam azt a filmet.
2016. dec. 3. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez amolyan "fejlődés-álom", tehát valamilyen emlék jelenik meg benne szimbolikusan...

Lássuk csak... Nagymamád kertje (fontos, hogy álomtudással tudtad, hogy az övé). Először is célszerű lenne megvizsgálni magadban, hogy mit jelent számodra ez a hely, illetve a nagymamád személye.

A végtelen... az az érzésem, hogy itt a gyermekkor végtelensége és nyugalma jelenik meg. A tavasz, virágzás... valaminek a kezdete, új dolgok születése. Menekülnöd kell az idillből... hát igen, fel kell nőnünk, a fene egye meg, bármilyen jó is gyereknek lenni, mert ott az a fránya belső késztetés.

Tópart, víz, emberek... a víz az érzéseket szokta jelenteni az álmokban, tehát olyan embereket láttál, akik épp az érzésekben fürödtek. (Te mit csináltál eközben? Milyen érzéseket keltett benned a fürdőző emberek látványa?)

A fentiek csak támpontok. Minden álom egyedi jelentéssel bír az álmodó számára.

2016. dec. 5. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Javítva magam: vagy emlék, vagy pedig abban a korban vagy, amikor ezt éled meg.
2016. dec. 5. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!