Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A volt barátommal álmodtam,...

A volt barátommal álmodtam, miért?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer fordult elő, hogy a volt barátommal álmodtam, már több mint egy éve szakítottunk, mi körülbelül 2 évet voltunk együtt, most pedig van egy jó ideje másik barátom és a volt barátom hamar megkérte az új barátnője kezét fiatalon, ennek több oka is van. Az éjjel azt álmodtam, hogy valójában velem lenne, de nem teheti, mert szinte ráerőszakolja a környezete a lányt.

Én nem szertnék vele lenni, sok fájdalat okozott a szakításunk körül és a mostani barátommal nagyon jól elvagyunk.

2016. dec. 2. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon jól elleni és szerelmesnek lenni nagyon nem ugyanaz.

Sok fájdalom s veszekedés múlandó. Ha megváltoztok, értelmetlen rosszra emlékezni, mert már tanultatok belőle.

Keresd fel, beszéljetek, ismerd meg, segítsd. Aztán lesz mi lesz.

2016. dec. 2. 09:42
 2/2 A kérdező kommentje:

A nagyon jól elvagyunk mellett, természetesen nagyon szeretjük egymást, de ez úgy gondoltam nyílvánvaló.

Már volt rá eset, hogy feloldottam és felkerestem barátilag, de letiltott ő, mert hát a barátnője valószínűleg ráerőszakolta.. ő alapjából nem ilyen.

2016. dec. 2. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!