A valóságos álmok után miért éezem magamat furcsán egész nap?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat àlmodok, és az összes olyan mintha a valósag lenne, emlékszem illatokra , színekre és tapintásokra is, mintha tényleg megtörtènt volna. Általában ezek jó álmok, viszont màsnap, vagy akár harmadnap is nagyon furcsa érzésem van. Görcsben van a gyomrom, olyan nosztalgikus érzés, mintha hiányozna az az érzés/személy/emlèk amiről álmodtam. Rettentően rossz érzés, mással is van ilyen? Valaki tudja hogy mitől van?2016. nov. 25. 20:56
1/2 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni,bár nekem ha jó álmom volt akkor jól érzem magam tőle.Hogy mitől van,ezt nem tudom de az biztos hogy a gondolatainknank nagy szerepe lehet lefekvés előtt,meg úgy egész nap átlagba véve. Valószinű ez lehet mögötte,figyelj arra h min jár az eszed mielőtt elalszol,meg egész nap.
2/2 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, nem szeretem azokat pl amikben nyerek a lottón vagy veszünk egy nagy kastélyt, házat(ilyen már 2x is történt) mivel ez olyan elérhetetlennek tűnik, de olyan gyönyörű volt az a 2 ház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!