Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, jelezhet ez a...

Mit jelenthet, jelezhet ez a két, visszatérő álmom?

Figyelt kérdés

1. Repülésre alkalmas eszközzel (érdeklődésem miatt általában utasszállító repülőgép, de néha csak egy kisszék) képtelen vagyok magasra emelkedni a földtől. Általában nagyvárosban vagy sűrű erdőben nem tudok a házak, illetve a lombkorona-szint fölé emelkedni. Nincs elég erő a gépben, illetve kisszék esetén nem merek.

2. Sötétben vagy félhomályban villanyt kapcsolok, de nem elég a fény. Egyszerűen nem értem, hogy miért, mikor az adott fényforrásnak be kellene világítania a helyiséget.

Mit jelképeznek ezek az álmok? Összefüggenek-e?

A mindennapjaimból egyik típusú álom sem következik, mint emlékfoszlány.

2016. nov. 24. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

félelem. a sötétben nem tudok világosságot csinálni az a tetteim eredménytelenségétől való félelem.

ugyan ennek a másik megjelenése az1.

írj pmet ha sikerült megfejtenem ;)

2016. nov. 24. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes válaszodat, elgondolkozom rajta. Ilyen irányban még nem indultam el, ezért nem tudok neked mondani A-t vagy B-t. Mindenesetre érdekes, amit írtál.
2016. nov. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!