Mit jelent ha álmomban eltörik a csontom?
(Elsősorban olyan válaszokra lennék kíváncsi akik tényleg tudnák ennek a jelentését nem pedig olyanokra,hogy:"az álmoknak nincsenek jelentőségük" előre is köszönöm)
Tehát az éjszaka folyamán azt álmodtam,hogy eltörtem a bal sípcsontomat és be is volt gipszelve. Van ennek bármilyen jelentése? Álmoskönyvben nem találtam semmit.
Azért ennyire nem egyszerű, ennél szimbolikusabb, mert gondolom a kérdező nem vágyik rá vagy fél konkrétan attól, hogy eltörje a bal sípcsontját.
Mivel a láb az, amivel mész, haladsz, és be is gipszelték, tehát akadályozott lettél álmodban ebben, utalhat arra, hogy úgy érzed, valahol az életedben elakadtál vagy akadályozva vagy a haladásban valaki, valami vagy önmagad által.
De lehet egész más is. A saját álmait az ember önmagának tudja a legjobban értelmezni. És nem konkrét jelentését kell keresni a konkrét motívumnak, mert a tudattalan szimbólumokban kommunikál, így közli az infót az álmokban is. Érdemes az ezzel kapcsolatos érzéseidre és a megérzéseidre hagyatkozni.
Broken Bones
To dream of broken bones represents the discovery or realization that that there is a weakness in your plans or in your thinking. Your dream may call for your immediate attention to a particular situation or relationship.
Fracture
To dream that you have a fractured bone indicates that your sense of power is being threatened or compromised.
S a láb a tovább jelképe.
vagyis?
Lényegében egyetértek a 2.válaszolóval,s csak egy szólással egészíteném ki:
"A jó csődör,vagy megsántul,vagy a fenemegeszi".
Ez a szólás arról szól,hogy mi férfiak vágyainkat féktelenül hajtjuk,vagy ha nem megy(már),belepusztulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!