Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Folytonos rémálmok mit jelenth...

Folytonos rémálmok mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés
1 hete azt álmodtam, hogy ki kell húzni a fogam és kaptam az inyembe egy extra inyekciót ami nagyon nagyon fájt álmomban. Arra keltünk, hogy jött a telefon papám szivinfarktust kapott.. (jelenleg is intenzíven van..) másnap a halott nagypapámmal álmodtam aki az álmomban nem halt meg csak eltünt személy volt aki megbolondult.. Utána azt álmodtam, hogy a barátommal autóbalesetünk volt, utána azt, hogy elhagyott a barátom. Ma pedig, hogy az égbolton megjelentek képek. Borzasztó.... Családunk jelenleg romokban van.. Papám meg nem lesz jobban... Ha ez tovább folytatódik megőrülök..ma is arra keltünk 5kor hogy hívott papám, hogy ne menjünk hozzá mert egyre rosszabbul van.. Másik papám pontosan 4éve halt meg.. -2 kilót fogytam már enni se tudok.. Nagyon rossz előérzésem van.. Rokonunkat hétfőn "ölték" meg.. Én ezt már nem bírom..
2016. nov. 5. 07:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is amennyi bajod van add ki mindet szóban egy empatikus (megértő) személynek! Ez azért fontos hogy a lelkiismereted lenyugodjon!

Az álom egy folytonos felelemből adódik! Nagyon fontos hogy tudd NEM A TE HIBÁD A TÖBBI EMBER BAJA! Tudom hogy aggódsz és nem azt mondom hogy ne gondolj többé rá hanem azt hogy ne hibáztasd magad mert az álmaid az tükrözik hogy magadat hibáztatod mindenért! A rokonod halála meg csak rontott a helyzeteden!

Hány éves vagy?

Ha bármi ilyen bajod van SOHA ne tartsd magadban mert az nagyon fog fájni és ha bármi baja lesz a nagypapádnak akkor úgy fogod érezni minden a te hibád! És mégegyszer leírom ha bármi ilyen bajod van nem szégyen a pszihológus! Ő is ezt írná le és nem a bolondokat kezeli, hanem azokat akiknek nagyon rossz a lelki állapota! Az álmokat külön elemezni kéne, de mindegyik vége az lenne hogy félelem miatt vagy rosszul!

Ha akarsz bármit kérdezni, tudd hogy én bármikor elolvasom a problémásd és írok is vissza :) ha irnál privátban kérlek!

Kihagytam: Ne vegyél részt vitákban és kongfliktusokban mert azok csak terhelnék még jobban a lelked!

2016. nov. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!