Folytonos rémálmok mit jelenthetnek?
Először is amennyi bajod van add ki mindet szóban egy empatikus (megértő) személynek! Ez azért fontos hogy a lelkiismereted lenyugodjon!
Az álom egy folytonos felelemből adódik! Nagyon fontos hogy tudd NEM A TE HIBÁD A TÖBBI EMBER BAJA! Tudom hogy aggódsz és nem azt mondom hogy ne gondolj többé rá hanem azt hogy ne hibáztasd magad mert az álmaid az tükrözik hogy magadat hibáztatod mindenért! A rokonod halála meg csak rontott a helyzeteden!
Hány éves vagy?
Ha bármi ilyen bajod van SOHA ne tartsd magadban mert az nagyon fog fájni és ha bármi baja lesz a nagypapádnak akkor úgy fogod érezni minden a te hibád! És mégegyszer leírom ha bármi ilyen bajod van nem szégyen a pszihológus! Ő is ezt írná le és nem a bolondokat kezeli, hanem azokat akiknek nagyon rossz a lelki állapota! Az álmokat külön elemezni kéne, de mindegyik vége az lenne hogy félelem miatt vagy rosszul!
Ha akarsz bármit kérdezni, tudd hogy én bármikor elolvasom a problémásd és írok is vissza :) ha irnál privátban kérlek!
Kihagytam: Ne vegyél részt vitákban és kongfliktusokban mert azok csak terhelnék még jobban a lelked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!