Miért szólnak róla az álmaim? Úgy gondolom már lezártam.
Figyelt kérdés
Bő féléve kiléptem az akkori sok éves párkapcsolatomból. Úgy érzem már feldolgoztam, továbbléptem, de egy hete minden egyes nap benne van az álmaimban. (Nem téma már senkivel, napközben nem foglalkoztat, jóformán eszembe sem jut már.)
Mindig kibékülünk, szeretettel vagyunk egymás iránt(ez nyilván tudatalatti, nem akartam haragban elválni), és alapvetően kellemesnek érzem ezeket az álmokat. De ébredés után rossz érzésem támad, olyan mintha hiányozna is(órákon át szinte az orromban érzem az illatát) az az álombeli idilli érzés.
Hogyan lehet befolyásolni az álmainkat? És hosszú idő után miért rendszeres vendég éjjelente a fejemben?
2016. okt. 4. 05:58
1/2 anonim válasza:
Ha nem tévedek nem zártátok le rendesen ezt a kapcsolatot.
2/2 anonim válasza:
Tudat alatt még ott van benned,és amit napközben akarva- akaratlanul elfojtasz,előjön az álmaidban.Az is lehet,hogy mindössze kellemes nosztalgia,hiszen nem rémálmok.Azt is jelentheti,hogy valami,ez lehet bármi,nem feltétlen az ő személye,hiányzik a mostani életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!