Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Nemrég elhunyt édesapám keresztanyja. Az ő leszármazottaival nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Lényeg a lényeg, azt álmodtam hogy elmegyünk az ő lezármazottaihoz azt nem tudom, hogy mivel kapcsolatban, én abban a tudatban vagyok hogy édesapám keresztanyja már nincs közöttünk. Arra már nem emlékszem, hogy hol járunk, de valamilyen házban és egyszer csak felbukkan úgymond a semmiből. Egyelőre ennyi itt (szóismétlés) úgymond képszakadás. Majd az a jelenet fogadott, hogy állunk egy kapualjban odahív magához majd egy kis kavicsot adott nekem. Innen megint semmi.
2016. szept. 24. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szeretnéd, ha lenne kapcsolatod ezekkel a rokonokkal.
2016. szept. 25. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán azt, hogy hiányolod a távolabbi rokonjaidat, és szeretnél velük találkozni, vagy más tudatalatti ok. Ha volt valami előzménye az álmodnak, pl.: milyen kedvedben voltál elalvás előtt, min gondolkodtál, mielőtt elnyomott volna az álom, mi volt az utolsó emléked aznap. ezek mind fontos tényezők, és befolyásolják az álmaidat. Azonban, ha ezek közül egyikhez sem tudod kötni, akkor lehet valami más jelentése. (Mondjuk amikor én azt álmodtam, hogy rengeteg pénzt találok, és végre beszerezhetem a szükséges ezközeimet, rá másnapra [ok nélkül] felforgattam a szobámat, és találtam egy kis dobozban vagy kétezer forintnyi aprót. Pár perccel később a tavaji ellenőrzőmet, amiben a még kifizetetlen ötöseim voltak. de erre is van magyarázat: este csak azon járt az eszem, hogyan szerzem meg a pénzt, este, a tudatalattim, előkotorta a szükséges emlékeket hozzá.
2016. szept. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!