Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent repülö lóval álmodni?

Mit jelent repülö lóval álmodni?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy anyummal voltunk egy háznál és láttunk egy óriás repülö lovat,bántam,hogy nincs nálam a fénképezö és elakartam menni érte,addigra a ló leszállt,meglátott és elkezdett rohanni felénk,mi be a házba,egyik helységböl ablakokon át a másikba,de mind fürdöszoba volt.Aztán eszembe jutott,hogy azt hallottam,hogy megérzi az illatát annak akit megakar ölni,elbujni nem lehet elöle.Végül eljutottunk a hátsó ajtóig,amin nem nagyon mertem kimenni.Erre ébredtem fel.De olyan félelemmel mindha tényleg átéltem volna.Nem szoktam álmodni,nem néztem horrort se,gyerek se vagyok.Lehet semmi jelentösége nincs.
2016. szept. 10. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt ,hogy nem kéne ennyit lecsózni!
2016. szept. 12. 03:57
 2/3 anonim válasza:
Minél több a fürdőszoba annál több a titkod(lehetnek ezek kicsi apró titkok is).Ha egy ló üldöz függetlenül attól hogy tud-e repülni akkor te menekülsz a titkaid elől.Azaz az amit(amiket) titkolsz zavarnak.(és mivel anyud is szerepelt benne talán előle is titkolsz valamit illetve talán ő az egyetlen ember aki mindent tud) Ha úgy érzed nincsenek titkaid akkor az is lehet hogy csak nagyon nagyon fáradt voltál mert az embereket néha furcsákat álmodnak mikor nagyon álmosak.
2016. okt. 5. 10:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Érdekes.Nincsennek titkaim,esetleg 1-2
2016. okt. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!