Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez alvásparalízis?

Ez alvásparalízis?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, még soha nem volt ilyen élményem. Mostanában elég sokat tanultam a felvételire, aznap elég stresszes voltam, későn (éjfél) körül aludtam el, előtte egy mágiáról, transzba esésről szóló könyvet olvastam (nem tudom ennek van-e köze ehhez, de utólag elgondolkoztam, hogy emiatt lehet-e). Sportolok, rendesen eszem, soha nem voltak alvás problémáim.

Reggel próbáltam felébredni, de nem tudtam. Semmimet nem tudtam mozgatni, és a szememet sem tudtam kinyitni. Nem volt semmilyen halucinációm, nem hallottam semmit, de gondolkodtam, tudatosan elkezdtem mozgatni a lábujjaimat, aztán felriadtam. Kb. egy percig tartott. Miután felébredtem nem szédültem, nem volt semmi bajom, viszont úgy éreztem ez már egyszer megtörtént.

Az egész élmény alatt tudatában voltam annak hogy az ágyamban fekszem, reggel van és nem tudok felébredni. Gondolkodni is tudtam, de elég lassan, tompán.

Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem. Valaki átélt már ilyet? Ennek lehet valami következménye? Pl. Felèbredek és nem fogok látni utána sem, vagy lebénulok, ilyesmi? Tudom hogy hulye kérdések, de nagyon megijedtem. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. szept. 8. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 10. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kerdezo!

Az amit ateltel osszefuggesben van azzal amit olvastal elotte! Meghozza annyira hogy az valtotta ki! Magiarol szolo konyv?? A valaszadoknal olyat is olvastam hogy valaki ufokrol szolo konyvet olvasott! ugyanaz!! Ha jol emlekszem a bibliaban van egy resz ahol megtiltjak a magiaval valo erintkezest! Ufo pedig nem mas mint a demoni megtevesztes! A helyedben a konyvet elegetnem vagy kidobnam!Az okkult dolgokkal valo foglalkozas demoni megkoteseket okoz es eloidezi az ugynevezett alvasi paralizist ami nem mas mint demoni tamadas! Ha most meg nem latsz hallucinaciot valoszinuleg gyengebb a megkotes! en a helyedben mondanek szabadito imakat is! Ha az illeto hallucinaciokat is lat az mar gazabb! Es nem veszelytelen egyaltalan! Voilt olyan aki szivinfarktust kapott az ijjedsegtol! egy csomoan meghallnak csak ugy almukban is es mar nem tudjak elmondani hogy mit lattak es mi volt!Olyanrol is olvastam akit kinoztak ezek a szellemek amiket latott es amikor felebredt a fajdalom valos volt ahogy megszoritottak a csuklojat! Nem ijesztgetni akarlak de nem szabad felvallrol venned! Az elso lepes megszabadulni minden okkult dologtol konytol!A masodik a megkotesek feloldasa szabadito imakkal! Ha legkozelebb tapasztalsz ilyet es ugy erzed hogy nem tudsz megmozdulni ne talan meg levegot sem tudsz venni vagy latomasaid is vannak, akkor Jezus nevet hivd segitsegul! 100% az alvasi paralizisbol valo felebredes ha Jezust hivod segitsegul!

2016. szept. 23. 22:25
 13/14 anonim válasza:

És mivan akkor ha ezzel a paralízissel alszunk tovább?

Csak olyan lesz mint egy sima alvás?

2017. aug. 2. 06:37
 14/14 anonim válasza:
Ezzel a paralízissel nem sűrűn alszol tovább. Legalábbis én nem. Ha nem sikerül magamhoz térnem még az elején, akkor vár rám egy hosszú, nagyon gázos hallucinálás.
2018. aug. 12. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!