Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő,...

Mit jelenthet ez a visszatérő, zavarba ejtő álom?

Figyelt kérdés
Többször álmodtam már azt, hogy az egyik férfi munkatársammal szeretkezem, ami első alkalommal is furcsa volt, de már kezdem kínosnak is érezni. Nem is vonzódom hozzá, kedves, szimpatikus és nagyon humoros, szeretek vele beszélgetni, de ennyi.
2016. szept. 4. 15:45
 1/1 MadócsGréta válasza:
Én úgy tudom hogy, ez azért van mert, az álmodban szereplő személynek van valami pozitív tulajdonsága amit nagyon megbecsülsz benne és ezáltal felnézel rá, csak te ezt nem tudatosítottad magadban, ezért a tudat alattid így akar szólni neked hogy,az érintett személytől úgymond van valami eltanulni valód, valami amit tudatosítanod kéne magadban h mennyire értékeled ezt v azt a tulajdonságát. Szóval semmi titkos vonzalom:D
2016. szept. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!