Nemrég vettem egy új nyakláncot és fura érzésem van tőle, miért?
Figyelt kérdés
Olyan érzés mintha már álmomban hordtam volna ezt a nyakláncot, mintha régebben az enyém lett volna. Lehet valami jelentősége? Esetleg hogy ezt a nyakláncot hordtam előző életemben, vagy bármi. Nem újszerű a nyaklánc, anyuval voltunk turkáló szerű boltba, és mintha tudat alatt kerestem volna ezt a nyakláncot. Magához vonzott. Még nem mertem felvenni mert hiszek az olyanba hogy esetleg el van átkozva vagy ilyesmi, de lehet hogy pozitiv hatása van. De olyan fura érzésem támad tőle. Mintha álmomól lett volna. Megmagyarázhatatlan2016. aug. 29. 14:52
11/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon rossz ötlet volt felvenni. Honnan tudod, hogy nincs elátkozva ? Én a helyedben elégetném mihamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!