Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Hali.Szóval,ma azt álmodtam,hogy egy fiú vagyok.Elég érdekes mivel még sosem voltam más bőrében álmomban,viszont itt még nem áltt meg az álom,hanem a következőkben egy másik fiúval csókolóztam és símogattuk egymást,meg olyanok voltunk mint egy szerelmes pár.Ez most mit jelent?És miért álmodok ilyeneket?Mert eléggé fiatal vagyok még az ilyenkhez szerintem. :) 13/L2016. aug. 26. 10:58
1/4 anonim válasza:
Valóban érdekes álom :D de ne aggódj, az álmok legtöbbször nem jelentenek semmit. Az agyad összevissza kavarja a begyűjtött információkat, így mindenféle hülyeség jön ki belőle :D
2/4 A kérdező kommentje:
Oh,akkor megnyugodtam :D
2016. aug. 26. 11:35
3/4 anonim válasza:
hormonok, hormonok és hormonok.
csak viszonításként mondom hogy a hormonháztartásodat megkapná egy kifejlett felnőtt. Az belepusztulna képletesen.
szóval csak hajrá!
4/4 anonim válasza:
Jó az irány,hisz nem lánnyal csókolóztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!