Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatosat álmodtam?

Tudatosat álmodtam?

Figyelt kérdés

Ez már másodjára történt meg velem, hogy mintha olyan érzésem van, mint ha tudatosat álmodtam volna.

Csak annyit csináltam, hogy felkeltem, a szemem nem nyitottam ki, majd kérdeztem magamtól valamit az álommal kapcsolatban, még ha nem is akartam. Ezután mindenem zsibbadni kezdett, végtagjaim alig tudtam mozgatni, majd valami fény után, látni kezdtem valamit.

Az első ilyen álomnál semmit se láttam szinte, mintha valami takarta volna a szemem, és persze erdőben voltam, ha jól emlékszem. 'Létrehoztam' egy embert, majd meggondoltam magam, és felkeltem.

Másodjára (ami még ma történt) csak pár perc után láttam már mindent, viszont nem éreztem semmit, csak láttam, és tudtam dolgokat létrehozni, de semmit sem éreztem.

Akkor a kérdés: tudatosat álmodtam? vagy csak azt hittem, hogy azt álmodtam?

2016. aug. 5. 10:19
 1/2 anonim válasza:
A túl LSD árt az egézségnek
2016. aug. 6. 19:33
 2/2 anonim válasza:
Különben szerintem ja, ez tudatosan álmodás.
2016. aug. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!