Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Galambbal álmodtam, mit jelent?

Galambbal álmodtam, mit jelent?

Figyelt kérdés

Álmomban kint ültem a teraszon a családommal és egyszer csak hirtelen egy fehér galamb repült el a ház felett és fura volt mert olyan mintha fehér eső esett volna aztán beszaladtam a házba és vihar jött.

Nem tudom vannak-e jelentései az almoknak de nekem elégge fura volt ez az álom, jelenthet valamit?

2016. júl. 27. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
A jelenlegi élethelyzeted mely érinti a családodat és Téged változni fog, aminek már nincs szüksége, már nem szolgál Téged dolog el fog tűnni az életedből. Ez lehet családod életrendjét megváltoztató dolog is. Pl. munkahelyi vagy anyagi változás. Mindenesetre egyfajta kegyelem lesz életedben. Jó változás, mely neked szokatlan lesz, de igazából ez fog téged továbbvinni az utadon. Ez által fogsz tovább tapasztalni, fejlődni. Valami ilyesmi jött le. Majd kiderül, addig ne agyalj ezeken.
2016. júl. 27. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:

"fura volt mert olyan mintha fehér eső esett volna"

Az nem eső volt... csupán a természet hívása.

2016. júl. 27. 23:09
 3/3 anonim válasza:
Az nem fehér eső, hanem galambszar!
2018. okt. 24. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!