Miert ebredek igy, erre?
Figyelt kérdés
Mar sokszor elofordult, csak meg soha nem jutottam el odaig, hogy megkerdezzem, de sokszor arra ebredek, mintha valaki belevisitana vagy belelirditana a fulembe es ilyenkor mindig ugy ver a szivem, mintha lefutottam volna par km-t, mitol van ez(marmint az ordito, visito hang, nem a heves szivveres)2016. júl. 28. 11:37
1/2 anonim válasza:
Robbanó fej szindróma: Amikor az ember nagyon hangos, általában hangos pukkanást hall mikor felébred.
Senki nem tudja ez miért van de ez gyakori dolog. Nem kell megijedned. Nekem is mostanában egyre többször van, hogy nagyon hangos hangra riadok fel miközben nincs semmi.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, megnyugtattal :)
2016. júl. 28. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!