Mit jelenthet egy ilyen álom? Éreztem Eminem személyiségét, kisugárzását is az álmomba, amilyen valójában. (? )
Mielőtt olvasod tudni kell rólam hogy Eminem számomra példakép, és elsőként tisztelem az összes előadó közül, mert volt kitartása, és fel tudott állni a "mély gödörből", soha nem adta fel csak hogy elérje a célját.
Ezt álmodtam:
Egy esti koncerten állok a tömeg mögött, fogalmam sincs milyen koncert volt, aztán hátra fordultam és állt mögöttem egy szakadt forma, hosszú kabátba, a kabátjának a kapucnija a fején volt. Ez az ember Eminem hajléktalan verziója lehetett mert az arca nagyon hasonlított rá, kicsit elbizonytalanodtam hogy ő most tényleg Eminem lehet? ...aztán elkezdett valami dalszöveget mondogatni. Jobban körülnéztem kik vannak még a közönség soraiban, és láttam hogy Em ott beszél pár rajongójával a hajléktalan mögött, majd miután elköszöntek egymástól odamentem hozzá, hogy autogramot irassak vele a telefon tokom belsejébe. Miközben szedem ki a telefonomat a tokból Em elkérte tőlem a telefont és videózott vele, mindent felvett. Volt elöttünk valami szikla és volt benne egy koponyafej, ami pont ránk nézett, majd Em valami olyasmit mondott, 'Ne félj én irányítom'. A következő pillanatban a koponyafej már balra nézett, de volt egy ami ott volt a lábunk alatt, és Em kinevette. Aztán elkeveredtünk valami Jégbarlang környezetbe, és mondom Em-nek hogy nem bánja ha feltöltöm a videót YT-ra, kivágom azokat a részeket a videóból amit nem szeretne hogy benn legyen.. Nem válaszolt semmit, csak videózott. Visszakóboroltunk a koncert területére, de itt már olyan koncert vége hangulat volt aztán egyszercsak úgy éreztem le akar rázni, mert amikor nem figyeltem mindig arrébb koválygott, mintha részeg lenne, és mondtam neki angolul, hogy "Hé Em, nyugodtan szólj ha azt akarod hogy elmenjek", aztán mondta nekem hogy maradj csak, gyere velem. Itt rájöttem hogy ha angolul beszélek neki akkor válaszol, és valami személyeset beszélgettünk. Aztán mondott valamit, de most én nem értettem hogy mit mond nekem, mondom neki hogy az angol könnyű nyelv..de nekem nehéz, majd közbevágott.
Én: -Sorry my language, my language is hungarian, but english is hard... gúnyosan, de viccesen beleszólt (...to me)
Em: -but hard, but, but, You can speak the other languages...whatever ('tudsz beszélni más nyelveken is...mindegy')
Olyan volt mintha nem Em lett volna, hanem Shady alteregójával találkoztam volna..
A koncert stílusa átment kaszkadőr stílusba, és odajött két 14 év körüli gyerek Em-hez hogy valami vastag ezüst ékszert mutassanak neki. Velük is barátságos volt, és ott el voltak mellettem. Kicsivel később valami dagadt olajzöld színű atlétás férfi indított el motorosokat, és kiálltotta nekik hogy úgy menjetek ahogy Em tanította majd a motorosok egy kör belsejébe hajtottak gyorsasági motorokkal és ott mentek körbe-körbe, miközben néztem a motoros bemutatót belemerültem a mutatványokba, körbenéztem Em után hogy hova lett, de teljesen felszívódott a két fiatal gyerekkel együtt...majd felébrettem, kerestem a videót a telefonon amit Em felvett az álmomban, de sajnos csak álom volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!