Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok az ilyen sokat...

Miért álmodok az ilyen sokat exemről?

Figyelt kérdés
2 ève szakitottunk 4 hónapot voltunk együtt, ès nagyon csúnya szakítás volt. Nem akart elengedni, szakitás után mèg szó szerint hónapokig zaklatott a hivásaival. ès a mai napig hívogatni próbál. Èn azóta már fèrjhez mentem, de rèmálmaim vannak az exemmel. Általába olyanok hogy vissza akar kapni ès a vègèn verekedès lesz, vagy dulakodás, az igazvis hogy nem fogja fel hogy èn új èletet kezdtenm ès hagyjon bèkèn. A múltkor az volt hogy meg akart ölni álmomban mert nem hagytam hogy megerőszakoljon. Eddig mèg senkivel nem álmodtam ilyen sokszor. Ès ha ő jön elö az álmaimban akkor is olyan rèmálmaim vannak vele hogy utána napokig fèlek. Ez mièrt van?

2016. júl. 22. 08:35
 1/4 anonim válasza:
Mert még nem felejtetted el és félsz attól, hogy visszatérhet és a mostani nyugodt helyzetedet is felboríthatja a zaklatásával. Mennyire vagy túl a kapcsolaton?
2016. júl. 22. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Èn nem szeretem már őt, sőt gyűlölöm is. Túl vagyok rajta, látni se akarom. Ha rágondolok akkor is fèlelemmel. soha nem bántott se fizikailag se lelkileg ezèrt is èrdekes. Volt már ő előtte rossz kapcsolatom ahol bántottak, de az valahogy ha arra gondolok nincs bennem fèlelem se olyan hogy gyűlölöm. Ès arról nem is álmodtam eddig soha. Csak ezzel azvemberrel
2016. júl. 22. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen üldözős álmok,rendszerint bűntudaton alapszanak.

Végig kell gondolnod,hogy miben hibáztál saját erkölcsi értékeid ellen,s azt le kell rendezned,akár egy lezáró,bocsánatkérő beszélgetéssel.(Jó,ha nem mégy egyedül,hanem férjeddel a randira.)

2016. júl. 23. 06:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Megint hivott :s
2016. júl. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!