Mit jelenthet ez az álom? 14/L
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy ikreket szülök. Nem tudom ez mennyire fontos, de a valóságban nem szeretnék gyerekeket, az álmomban viszont "nem volt velük semmi bajom". Nincsen barátom sem a valóságban és álmomban sem volt, csak anyukám volt velem. Álmomban is annyi idős voltam, mint a valóságban és egyáltalán nem volt kérdéses, hogy folytatom a tanulást. Dióhéjban ennyi. Valaki tudna segíteni?2016. júl. 19. 09:01
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy mégis szeretnél gyerekeket, csak még nem tudod kitől. 14 évesen ez nem is csoda. :) Az is látszik hogy van célod, mint a tanulás. Anyukád pedig mindig veled lesz, bármilyen döntést hoznál.
Egyébként lehet hogy semmit nem jelent.
2/7 anonim válasza:
A szülés általában egy új kezdetet jelent.
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg azt jelenti, hogy az evolúció és a természet folyamatai felülbírálják benned a maradi társadalmi kényszerek és fejletlen szabályrendszerek hatását. Hogy értsd, ez azt jelenti, hogy a szervezeted (a tested) közölni akarja veled, hogy biológiailag már fel van készülve a gyerekszülésre, de az agyad meg figyelembe veszi, hogy 14 évesen a mai világban nem szokás gyereket szülni; ezért az agyad meg az mondja, hogy inkább ennek megfelelően viselkedj és ne akarj még gyereket szülni. A nők valójában sokkal korábban is szülhetnének gyereket és ez nekik is jobb lenne, mert fiatalabban a szervezetük még sokkal jobban elviselné a szüléssel járó nehézségeket, több lenne a normális, természetes szülés és kevesebb a császármetszés stb. De ugye a társadalom (azaz az emberek többsége) ellenzi (legalábbis Európan) a túl korai gyerekszülést, ezért kényszeresen tartóztatnod kell magad a vágyaidtól és ez jelenlenik meg az álmaidban. Hogy miért ellenzik az már más lapra tartozik, erre a világ jelenlegi még nincs felkészülve, viszont a biológiai érettség ennek ellenére is kezd kitolódni a fiatalabb kor irányba. Szóval amit mondasz, hogy nem akarsz gyereket szülni, azt azért mondod, mert ezt tanultad meg eddig az életből, hogy ennyi idősen azt még nem szabad a többi ember véleménye szerint. De amit meg álmodtál, azt azért álmodtad, mert a szervezeted, a tested, a hormonjaid meg azt akarják üzenni Neked, hogy igenis hamarosan szabad lenne és tessék keresni férfiakat... Valahogy így van, nem akartam túl gyerekesen magyarázni, gondolom így is teljesen jó értetted amit írtam...
4/7 Legoman válasza:
Ezt az álmot nem kell szó szerint venni.
Szimbolikus tartalma van.
Szerintem új lehetősége(ke)t mutatja, amivel lehet hogy élni fogsz. Leginkább téged fog érinteni ez az egész, és még érettebb leszel ezáltal.
5/7 anonim válasza:
A lényeget tekintve egyetértek a 3. válaszolóval,kivéve a szülési kort.Egy nőnek is szükséges bizonyos alapismereteket elsajátítani,mielőtt életét lekötné a legkülönlegesebb női hivatás.
6/7 anonim válasza:
Ti fiatalok félholtra isszátok magatokat, meg teli vagytok nyomva diszkó-drogokkal és csodálkoztok, ha furcsa álmaitok vannak.. Lesz ez még rosszabb is kislány..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat! :)
Az utolsónak pedig, hidd el nem iszom még ünnepekkor sem, ciginek és drognak pedig közelében sem jártam eddig. Lehet, hogy ez pár korosztályombeli szerint "ciki", de én köszönöm, nem akarom szétroncsolni a szervezetem.
2016. júl. 20. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!