Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy idegennel beszélgettem (öregemberrel). Ültem vele szemben és láttam, hogy fel van dagadva az egyik arca... mondta, hogy ő rákos, szájrákja van és hamarosan meghal. Én ránéztem és ezt kérdeztem tőle " Ön szerint van igaz szerelem?" Nem is mondott rá semmit én meg elkezdtem sírni és azt gondoltam magamban, hogy szegény bácsi rákos és meghal én meg sírok azért, mert nem tudom van e igaz szerelem majd ezt félhangosan mondtam is, nem akartam, hogy meghallja, de hallotta... és megvigasztalt.. majd felkeltem2016. júl. 14. 15:16
1/1 anonim válasza:
A sírás pont örömet jelent.
Krúdy szerint úton ülő öregember tanácsát hallgasd meg, és ha férfi vagy, tégy a tanácsa szerint, ha nő, tedd az ellenkezőjét.
Mit is jelenthet viszont az én olvasatomban ez az álom? Öregember: jelképez jövőt, egyfajta töprengést és megrekedést. Hogy melyik arca van feldagadva, jelzi azt, hogy milyen területen fognak felgyűlni a gondok, problémák.
A sírás viszont mindenképpen a megkönnyebbülés jele, viszont hogy a szerelemről kérdezed, ez is jelez egyfajta vágyat az6 iránt, hogy biztonságban legyél. Gondolom, lány/nő vagy, és még fiatal, olyan huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!