Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődik, hogy otthon ülök full boldagan a gép előtt és játszok rajta mint egy átlagos nap. Egyszer hirtelen hatalmas zaj lesz és az égen fel-alá jönnek-mennek a katonai repülőgépek és ekkor elkezd szólni a légvédelmi sziréna is. Teljesen magamba vagyok otthon, nagyon meg vagyok ilyedve. Lazárom a házat is kimegyek az utcára. A házunktól nem messze lévő nagy épületbe terelik be a rendőrök a város lakosait. Engem is oda akarnak vinni de sehogysem tudnak be vinni az általuk biztonságosnak mondott helyre (mivel azt nem támadhassák mert valami civil menekülési zóna :D) mert olyan érzésem van mintha lenne egy lány akit meg kell mentenem. Elindulok megkeresni és amikor messziről meglátom hirtelen felriadok. Ezt már többször is megálmodtam. 17/F2016. júl. 13. 22:50
1/3 A kérdező kommentje:
*Lezárom a házat és kimegyek az utcára.*
És mindig erre a képre riadok fel.
2016. júl. 13. 22:52
2/3 anonim válasza:
Rossz álom oka általában a helytelen étel lefekvés előtt. De probáld meg, hogy nem játszol egy darabig háborús játékokat.
3/3 A kérdező kommentje:
De ez visszatérő álom. Kicsit azért furcsálom. Meg hogy mindig ugyan akkor riadok fel. Volt már hasonló de mikor máskor ugyan azt álmondtam akkor nem riadtam fel hanem folytatódott tovább.
2016. júl. 19. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!