Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés: kegyetlen eseménye...

Álomfejtés: kegyetlen események, van vmi értelme?!

Figyelt kérdés

Ma egy elég kegyetlen álmom volt. Nagyon élethű volt, csak annyi csalás volt benne, hogy az erkélyünk a másik oldalon volt, és a szoba ablaka is a másik oldalon volt az erkélynek. *Pls olvassátok végig, nagyon érdekel van-e ennek az álomnak jelentése* Szóval.

Nyári délután, az erkémelyen volt 3 csaj: 2, akiket kedvelek, 1, akit utálok. Voltak fiúk is, de azokra nem emlékszek. Ezekből 2 szereplő a fontos, a lány akit utálok, és a fiú, akit nem nagyon kedvelek. Mondom a fiúnak, hogy itt vannak a csajok, szedj fel egyet (úgysincs semmi esélye). Erre kimegy a szobába, és kihajolt az ablakon (10.-en lakok, és a szoba ablaka nagyon közel van az erkélyhez). Egyre jobban kihajolt, gondoltam magamban, ez ki fog esni. Át is akart mászni, már majdnem sikerült is neki. Kimentem a konyhába anyának szólni. Mikor visszamentem az erkélyre, láttam hogy nincs ott. Mondták hogy leesett. Mondom szép..

Itt nem emlékszek több dologra, csak arra, hogy az a csaj, akit utálok, Counter Strike stílusban (levegőben lépkedve) esett lefele, az uccsó 10 méteren már sikított, és oldaldt feküdt, vagyis rendesen esett. A betonon szétloccsant (ha poénos akarok lenni, akkor a halál animáció nagyon csövesre sikeredett, ugyanis egy piros gömb volt a földetéréskor, és az loccsant szét) (és a másik hullát nem láttam). Utána mondtam magamba, dejó, szellemjárás lesz.. egyébként a többi lány s fiú le se szarták a dolgot. Leültem gépezni, netezni nem tudtam, mert az egér megőrült, biztos megszállta a két szellem. MSN-en írt rám a lány legjobb barátnője sírós fejekkel (hozzáteszem, szinte nem is beszélek egyikkel se), énmeg nemtom miért, azt írtam, hogy "CS HORROR" (van egy ilyen klántag, ezzel a névvel). És utána leültem vmivel játszani, de többet nem tudok, hisz 6 óra, ébresztő.

Ha valaki végigolvasta, köszönöm neki, és aki meg tudná fejteni ezt, azt nagyonnagyon megköszönném :)

F/13

2010. ápr. 15. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek csak zagyvaságok :D Nem volt semmi különös érzésed közben? Mert a leírtak alapján nem xd

Viszont lehet hogy túl sokat ülsz a gép előtt :"D

2010. máj. 3. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
érdekes, csak nem halált kívánsz az álmodban elhunytaknak? cs horror nem tudom, mi lehetett, meg az egeres sem... :)
2010. máj. 3. 19:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy sokat vagyok gépnél xD
2010. máj. 3. 19:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként áthelyezték a kérdésemet? Zsírkirályszuper. xD
2010. máj. 3. 19:39
 5/10 anonim válasza:
Azért álmodsz ilyeneket mert a gép előtt ülsz és sokat játszol a CS-vel vagy akár egyéb játékokkal. Sportolnod kellene hidd el a sport öröm! Esetleg foglalkozz többet a tanulással!
2010. máj. 22. 20:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem vagyok CS-függő.. egyébként igenis sportolnék, ha nem szűntették volna meg a fociedzést, meg ha nem szakadt volna az eső a múlt hetekben. (válogatott kapus vagy a suliban)
2010. máj. 23. 08:51
 7/10 A kérdező kommentje:
És tanulásban is jó vagyok, habár tárgy függő. (természettudományt nem csípem, de ott is csak a kémia a legrosszabb)
2010. máj. 23. 08:52
 8/10 elitestars ***** válasza:
Inkább COD-ozz a Counter Strike helyett! ;)
2010. máj. 28. 20:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Inkább TFC :P
2010. máj. 29. 09:31
 10/10 elitestars ***** válasza:
á-á, mondom h COD! :D :D
2010. júl. 13. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!