Álomfejtés: kegyetlen események, van vmi értelme?!
Ma egy elég kegyetlen álmom volt. Nagyon élethű volt, csak annyi csalás volt benne, hogy az erkélyünk a másik oldalon volt, és a szoba ablaka is a másik oldalon volt az erkélynek. *Pls olvassátok végig, nagyon érdekel van-e ennek az álomnak jelentése* Szóval.
Nyári délután, az erkémelyen volt 3 csaj: 2, akiket kedvelek, 1, akit utálok. Voltak fiúk is, de azokra nem emlékszek. Ezekből 2 szereplő a fontos, a lány akit utálok, és a fiú, akit nem nagyon kedvelek. Mondom a fiúnak, hogy itt vannak a csajok, szedj fel egyet (úgysincs semmi esélye). Erre kimegy a szobába, és kihajolt az ablakon (10.-en lakok, és a szoba ablaka nagyon közel van az erkélyhez). Egyre jobban kihajolt, gondoltam magamban, ez ki fog esni. Át is akart mászni, már majdnem sikerült is neki. Kimentem a konyhába anyának szólni. Mikor visszamentem az erkélyre, láttam hogy nincs ott. Mondták hogy leesett. Mondom szép..
Itt nem emlékszek több dologra, csak arra, hogy az a csaj, akit utálok, Counter Strike stílusban (levegőben lépkedve) esett lefele, az uccsó 10 méteren már sikított, és oldaldt feküdt, vagyis rendesen esett. A betonon szétloccsant (ha poénos akarok lenni, akkor a halál animáció nagyon csövesre sikeredett, ugyanis egy piros gömb volt a földetéréskor, és az loccsant szét) (és a másik hullát nem láttam). Utána mondtam magamba, dejó, szellemjárás lesz.. egyébként a többi lány s fiú le se szarták a dolgot. Leültem gépezni, netezni nem tudtam, mert az egér megőrült, biztos megszállta a két szellem. MSN-en írt rám a lány legjobb barátnője sírós fejekkel (hozzáteszem, szinte nem is beszélek egyikkel se), énmeg nemtom miért, azt írtam, hogy "CS HORROR" (van egy ilyen klántag, ezzel a névvel). És utána leültem vmivel játszani, de többet nem tudok, hisz 6 óra, ébresztő.
Ha valaki végigolvasta, köszönöm neki, és aki meg tudná fejteni ezt, azt nagyonnagyon megköszönném :)
F/13
Szerintem ezek csak zagyvaságok :D Nem volt semmi különös érzésed közben? Mert a leírtak alapján nem xd
Viszont lehet hogy túl sokat ülsz a gép előtt :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!