Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egyre többször álmodom a lányról akibe szerelmes vagyok.az álmomban legutóbb az történt h bementem egy helyiségbe ott ült a barátnőjével nevetgéltek pletykálgattak de mikor beléptem oda az arcára fagyott a mosoly és csak úgy nézett rám.arra még emlékszem h lehajtottam a fejem tovább nem. és ami minden egyes álmom után történik mikor róla szol mindig találkozom vele az utcán..de nem előtte.hanem utána.

2016. júl. 1. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egy "vágyálom", sokat gondolsz rá, szeretnéd, hogy így nézzen rád, ezért álmodsz ilyeneket.

Minél előbb lépj vele kapcsolatba, hátha lesz belőle valami ;)

Sok sikert ^^

2016. júl. 1. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nem.nagyon sokszor meg próbáltam de sosem volt sikerem nem kellek neki.nem bírom elfelejteni öt.de nemis beszélek vele.nem tudok tenni semmit ami tölem telt mind megprobáltam. ezzel nem nyugtatom magam. hanem ez az igazság
2016. júl. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!