Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés
Évek óta érdekel az álomfejtés és mindig odafigyelek rá hogy mit álmodok. Mostanában visszatérő álmom hogy az általános iskolai tanárom követ mikor észreveszi hogy látom és azt mondja rég látott aztán kilök az útra az autók elé. Tudom hogy hülyeség de mindig odafigyeltem az álmaimra és tudom hogy mindig van jelentése de ez kifogott rajtam. :D
2016. jún. 29. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen sosincs jelentése annak amit álmodsz.

Nem, nem jelent semmit az álom.

2016. jún. 29. 14:16
 2/5 anonim válasza:

Az előző kommentelő is csak a tudatlanságát mutatta meg...

Az álmoknak igenis van jelentőségük. Első sorban az agy feldolgozza az napközben ért eseményeket, a régi sérelmeket, és az újonnan érkező félelmeket.

A leírt álmod alapján úgy tűnik, hogy féltél ettől az iskolai tanártól. Ha már nincs az életedben, akkor azt is jelentheti, hogy tartasz attól, hogy vagy ő, vagy valaki hasonlóan negatív visszatér az életedbe.

Mindenképp nézz magadba, gongold át, hogy miket érzél, milyen félelmekkel kell épp szembenézned!

2016. jún. 29. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2016. jún. 29. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Ha szerinted én tudatlan vagyok, akkor inkább ne kommenteltél volna, mert hatalmas baromságot írtál, ezzel le is írtad magad :)

Ha az álmoknak lenne jelentésük, akkor lenne olyan tudomány ami foglalkozna vele, de még semmi bizonyíték sincs erre, szóval az álmoknak nincs jelentésük a saját életedre nézve.

2016. jún. 29. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért mielőtt írtál volna utána nézhettél volna hogy az álmoknak igen is van tudománya, aminek a neve onirológia.
2016. júl. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!