Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Borzalmas éjjelem volt. Egyszerűen fel sem foghatom. Egyszer csak a nőgyógyászat irodájában álltunk a két kissebbik gyermekem,a feleségem,és én. A nejem kiment valahová,az orvos a szomszéd szobába egy borítékkal a kezében ,és telefonált. Egyszer nagyon dühös lett,és a kagylót szétverte az asztalon. Én ezt a dokit aki szülész másfél évtizede ismerem. Mondom neki : XY mit csinálsz? Mi a baj? Erre ő leül egy sötét színű műbőr ülőgarnitúrára az iroda sarkánál. mellé a gyermekeim,és a tenyerébe borítja a fejét. És mondja semmi. De tudtam baj van. És erélyesen,sőt hangosan rászóltam,mondja már mi a .... van. Erre mutatja a borítékot,ami a feleségem nevére jött,külföldről. Ahol ahol volt régen. És az ottani korházzal a megyei korházunk felvette a kapcsolatot,és az jött levélben,hogy a nejem gyógyíthatatlan beteg. És csak augusztusig élhet. A nagyobbik fiam zokogott. Bennem egy világ omlott össze. És még most is csatton vagyok.Egyszerűen ritkán álmodok. Rosszat meg szinte soha. Erre ez... Felkeltem,és csak szorítottam a nejem magamhoz..:(
2016. jún. 25. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

:)

Semmi baja a kis feleségednek és gyermekeidnek.

Csókold, öleld, szeresd őket és legyetek boldogok:)

Semmi baja nem lesz. De ha valaha volna, kérem Istent vagy bárki mást, hogy inkább én, mint ti.

2016. jún. 25. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném,másnak a baját sem. Viszont az ilyen álom szörnyű. Hiszen nekem nagyon jó kapcsolatom van a nejemmel. Sok-sok éve. Konkrétan 15 éve. És bele sem akarok gondolni abba ,hogy az én életemnek valaha baja lehet .
2016. jún. 25. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig mondom másoknak ,hogy szerncsések ,hogy nem álmodnak perverzségeket mint én .A te esetedben ezt nem mondanám ez télleg elég szőrnyen hangzik .

Nekem ma reggel azaz négykór (mer' én éjjel vagyok fent )álmomban szegecses nakkörven volt és csajok ejtettek fogjúl,a többit nem írhatom ide mert törölnék.

Nem mintha nem szeretném a szegecses cuccokat ,de egy ilyet soha nem vennék fel .

Az álmok nem jelentenek semmit nemtom miért tulajdonítotok neki jelentést

Ezek gondolot és emlék foszlányok ,egyfajta alvás közbeni képzelgés ,halu . cináció.

2016. jún. 25. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak összejöttek valami benyomások, képek az agyadban, és ez az álom lett belőle.

Én is nagyon filmszerűen, konkrétan álmodom, akár hasonló dolgokat is. És általában ki lehet találni, hogy mi volt az a pillanatnyi benyomás, beszélgetés vagy akár gondolat, ami elindította, aztán valami más, ami hozzátett, stb, stb. Van, hogy nap közben teljesen véletlenül, valami apropóra döbbenek rá, hogy mi volt a lényeg. És akkor már jobb lesz, nem nyomaszt.

Próbáld meg végiggondolni, mi indíthatta el, hogy ilyet álmodtál.

2016. júl. 1. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!