Mit jelent ez az álom?
:)
Semmi baja a kis feleségednek és gyermekeidnek.
Csókold, öleld, szeresd őket és legyetek boldogok:)
Semmi baja nem lesz. De ha valaha volna, kérem Istent vagy bárki mást, hogy inkább én, mint ti.
Mindig mondom másoknak ,hogy szerncsések ,hogy nem álmodnak perverzségeket mint én .A te esetedben ezt nem mondanám ez télleg elég szőrnyen hangzik .
Nekem ma reggel azaz négykór (mer' én éjjel vagyok fent )álmomban szegecses nakkörven volt és csajok ejtettek fogjúl,a többit nem írhatom ide mert törölnék.
Nem mintha nem szeretném a szegecses cuccokat ,de egy ilyet soha nem vennék fel .
Az álmok nem jelentenek semmit nemtom miért tulajdonítotok neki jelentést
Ezek gondolot és emlék foszlányok ,egyfajta alvás közbeni képzelgés ,halu . cináció.
Szerintem csak összejöttek valami benyomások, képek az agyadban, és ez az álom lett belőle.
Én is nagyon filmszerűen, konkrétan álmodom, akár hasonló dolgokat is. És általában ki lehet találni, hogy mi volt az a pillanatnyi benyomás, beszélgetés vagy akár gondolat, ami elindította, aztán valami más, ami hozzátett, stb, stb. Van, hogy nap közben teljesen véletlenül, valami apropóra döbbenek rá, hogy mi volt a lényeg. És akkor már jobb lesz, nem nyomaszt.
Próbáld meg végiggondolni, mi indíthatta el, hogy ilyet álmodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!