Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem szabadulok tőle?

Miért nem szabadulok tőle?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve szakítottam az első barátommal, akit nagyon szerettem és sokáig szenvedtem miatta. Minden értelemben távol vagyok tőle. De rendszeresen megjelenik az álmaiban az új barátnőjével és bánt. Álmomban folyton provokál, húzza az agyam. Reggel meg mindig zaklatott vagyok miatta. Miért nem tudok megszabdulni ezektől az álmoktól? Van rá egyáltalán esélyem?

#álom #szakítás #rémálom #nem szabadulok tőle
2016. jún. 20. 16:22
 1/5 anonim válasza:
Felejts el!!!ne torodj vele torodja te dolgaiddal keress hobbit vagy mit tudom en fogadd el hogy kesz vege es keress masikat sok fiu letezika vilagon....
2016. jún. 20. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
az agyad húzza? húzd vissza
2016. jún. 20. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyertelmu, hogy valami meg hozzakot, valamit meg nem dolgoztal fel vele kapcsolatban. Oszinten, hanyszor gondolsz ra egy nap? Szoktal meg hozza beszelni fejben, a dolgokrol eszedbejut? Elarulom, egy jol lezart kapcsolatban nem kellene, hogy eszedbejusson lepten nyomon a masik.

Mivel az almaidban a baratnojevel is almodsz, biztos vagyok benne, hogy nagyon faj a masik "jelenlete". Probald meg elengedni oket. Almodozz roluk, hogy eljonnek hozzad, de teged nem erdekelnek, nem duhitenek fel, sot meg talan le is nyugozod oket a kedvessegeddel es a humoroddal (ezzel a modszerrel kiiktathatod az alombeli alarendeltseget)

Maskulonben tenyleg szukseges lenne azon dolgoznod, hogy ne legyel tele ezzel a fiuval, rendesen elengedd. Vannak artalmatlan, de jelkepes ritualek. pl. Irj neki egy nagyon oszinte levelet. Lehet, hogy mar ez is onmagaban eleg. De ha nem, akkor tepd ossze a levelet, szord egy folyoba, vagy dobd a tuzbe. Az a lenyeg, hogy lasd, ahogy ezek az oszinte szavak es erzelmek, amiket leirtal megsemmisulnek. Ha tul nagy a tuske, irj egy levelet a baratnonek is, de tenyleg szand ra az idot, es a lelked legfaradtabb gozet is engedd ki benne, mert ugy hatasos igazan.

2016. jún. 20. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán gondoltam rá, de az álom nagyon felkavart és azóta a fejemben van. Próbálom túltenni magam rajta...
2016. jún. 21. 21:50
 5/5 anonim válasza:

Válaszolj erre.

Ha meglátnád őket hogy csókolóznak vagy bármilyen jellegű érintést tesznel egymás felé. Zavarna?

2016. jún. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!