Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

/Van egy visszatérő álmom.

Egy nagy tömbház (10 emeletes) és "plusz" alakú. És van lent 4 lift,ami ugye lépcsőházanként van. (Tehát a plusz száraiban vannak a 10 emeletes házak) Viszont a liftek egymás mellett vannak,és felettük nyíl van,hogy melyik lift merre megy. (Ez nem teljesen logikus,de mindegy) / Idáig álmodtam már többször is,tehát eddig visszatérő a sztori/

Aztán úgy volt,hogy 2 lift volt lent egymás mellett,utána pedig pár lépcsőfokkal feljebb volt a másik 2.

(Álmomban vagy a 6. Vagy a 9. Emeleten lakunk/oda megyek. Valójában amúgy családiházban élünk,vidéken.Van lépcső is, volt amikor azon mentem)

Na. És álltam a liftnél,megnyomtam a lehívót. Jött egy alacsonyabb,kopaszodó férfi,aktatáskával,szemüvegben,aztán egy darabig várta a liftet velem,de úgy döntött,hogy megy gyalog mert nem jött a lift. Aztán jött egy olyan 50 körüli rövidebb szőkés hajú nő,vele beszálltam a liftbe. Megnyomtuk a gombot,hogy hova akarunk menni. Felment a lift az épület tetejére,de itt már 23-24 emelet volt. Megállt. Aztán eltűntek az oldalai,és csak az ajtós része maradt,amibe nem tudom miért,de nem lehetett kapaszkodni.

Aztán elkezdett lezuhanni,úgy hogy közben nagyon nagy huzat volt.Egy darabig erőlködtem,hogy megtudjak állni,ne essek le. ( a nő az közben szemrebbenés nélkül állt,őt nem igazán hatotta meg)

Szóval ott küzdöttem,hogy ne essek le. Lenéztem,és olyan szerkezet volt lent,mint az Eiffel torony kb.és lelökött a huzat,és elkezdtem zuhanni.

(Itt ugye alapesetben mindig felkelek.. meg a legtöbb ember is)

Na hát most nem. Kiestem a fűre. A földre. És feküdtem. Pár ember elment mellettem,de azt hitték nem élek. Én közben hallottam a szívverésem,és azon kattogtam,hogy mikor áll meg,vajon most meghaltam-e. És így vártam,hogy most megmaradok-e vagymivan.

Aztán jött el arra pár ovis (akikre tavaly vigyáztam kötelező közmunka diákoknak)

És egyik sem törődött velem,kivéve egy kislány,akinek a fél fülében volt egy ezüst színű fülbevaló,kivette,és a kezembe nyomta. ( az érdekes,hogy pár napja ugyanez a kislány adta nekem a másik párt is).

Aztán felálltam,elmentem onnan. Visszakerültem a régi sulimba,és ott találkoztam egy tanárommal aki megkérdezte mi történt. (Csupa lila meg seb volt az arcom)

Aztán valahogy felkerültem abba a házba és abba a lakásba ahova elindultam. Ott volt egy szobám,bementem,aztán lefeküdtem az ágyamra,és azon hisztiztem,hogy a barátomat nem érdekli mi történt velem..

Aztán felébredtem.

Bocsi az esetleges hibákért,telefonról vagyok.

2016. jún. 20. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit szimla gondolat és emlék foszlány !
2016. jún. 20. 14:49
 2/2 anonim válasza:
Remélem,ezzel tudok segíteni: [link]
2016. júl. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!