Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy találkoztam a barátaimmal, aztán kitört egy háború megtámadta az országunkat az iszlám állam, ez csak egy épületben játszódott le, mindenki a barátnőmet akarta megtámadni, de sikeresen győztünk, és amikor az utolsót megöltük, kirohantunk az épületből, de a kijárat előtt átváltott az egész egy másik helyszínre. Egy iskola félébe voltunk ahol egy osztály eltorlaszolta padokkal az ajtót, hogy ne tudjunk kimenni. Barátnőm körbefotózta a helyszínt, ezután megint váltás történt, egy tónál voltunk ahol 2 barátom a vízbe fuldokolt, de az egyik sikeresen kihúzta a másikat.
Ezután felkeltem, egy korházba voltál és azt mondták, hogy 1 hónapig, vagy egy évig kómába voltam. Ezután megint helyszín váltás, az utcán sétáltam láttam egy éttermet ahol a barátaim esznek, odamentem és elmondtam mindent, és láttam, hogy a barátnőm egy férfi mellet ült. A barátnőm mondta, hogy durva álmom volt és pont az ellenkezője történt és hogy összejött a haverommal és boldog.
Amikor felkeltem rettentően fájt a fejem és még most is, mit jelenthet ez az álom??
Nézzük a jelképeket!(A kulturális tudattalan nemzetközi értelmezése szerint.)
Iszlám állam:Idegen,agresszív erő.
Háború:Kiterjedt konfliktus
Épület:család,életközösség
Barátnő:privát élet
Iskola:gyermekkor,fiatalkor
Torlasz:jó,vagy rossz akadály,törvény
Víz:sok ember,népek
Fuldoklás:Alkalmazkodás hiánya egy tömegben
Kórház:életmentés
Kóma:tudatlan,tehetetlen állapot
Áttermi jelenet:félelem,féltékenység
Remélem ezekkel össze tudod tenni az álmod jelentését!A jelképekben,a múlt,és jelen megoldhatatlannak lászó problémáit álmodtad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!