Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés

Elég durva álmom volt tegnap este.

Egy kocsiban utaztunk, azt nem tudom kikkel, és hogy hová. Éjjel volt és végül valami elhagyatott parkolóban kötöttünk ki. Kiszállt mindenki elindultak egy irányba, majd én csak álltam egy helyben és szólt egy srác, hogy te nem jössz? Elindultam felé, majd egyszer csak kívülről láttam magamat meg ezt a gyereket, aki iránt valami vonzalmat éreztem, de nem láttam az arcát meg pontosan hogy milyen is ő. Ezután arra emlékszem, hogy futunk ilyen sikátor jellegű helyeken, valami/ki elől menekültünk. Átfutottunk egy kocsmaféle helyen, ami tele volt nagydarab, de alacsony és kopasz férfiakkal. Az ajtó felé menekültünk mindenki kijutott az ajtón, de engem lefogtak ezek az emberek és bent maradtam. Éreztem, hogy baj lesz, konkrétan meg akartak erőszakolni. Akárhogy próbáltam kijutni, nem tudtam teljesen bepánikoltam, borzasztó volt. De egyszer csak így elhagytam a testemet és szellemként elszálltam oda ahol a többiek voltak. A fiú aki valamiért nagyon tetszett ott ült a földön a többiekkel. (Látszólag jó kedvük volt, nevetgéltek stb.) Odamentem és belesúgtam a fülébe hogy nagy bajban vagyok. És onnantól képszakadás, egy teljesen más helyen voltunk, de már csak ketten. Egy kikötőben heverésztünk a földön, gyönyörű volt a látvány. Napfelkelte, a hatalmas óceán és egy óriási hajó volt velünk szembe aminek az oldalát narancssárgára festette a felkelő nap, tényleg leírhatatlanul gyönyörű volt a hangulata ennek a helynek...mintha minden gond megoldódott volna, tökéletes volt és hirtelen felébredtem.

2016. jún. 3. 19:45
 1/1 anonim válasza:

Lehet azt jelentheti, hogy az életed tele van problémákkal, megküzdesz velük, és akkor eléred az eredményed.

De ezt csak én gondolom így, nem kell komolyan venni.

2016. jún. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!