Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok olyat hogy a...

Nyariramona941111 kérdése:

Miért álmodok olyat hogy a párom meghal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! sosem volt még ilyen velem voltak rémálmaim de ilyen még sosem. azt álmodtam hogy párom infarktust kapott vezetés közbe ide szóltak hogy ne várjam nem jön haza. aztán felhivott telefonon hogy igy szeret meg ugy szeret hazajött nem hittem el hogy él és tényleg élt! aztán felriadtam de ugy hogy majd kiugrott a szivem a helyéről persze megnyugodni nem tudtam mert párom már elment dolgozni igy nem volt már itthon :( szerintetek mitől lehet ? :/

2016. máj. 19. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:

VAgy félsz ettöl, vagy valami miatt elökerült benned a téma( (hírek, könyv, film, beszélgetés), ahol hasonló esetröl volt szó.

A helyedben nem tulajdonítanék ennek különösebb jelentöséget, mert azzal csak magad idegesíted.

2016. máj. 19. 09:42
 2/2 A kérdező kommentje:
tegnap tudtam meg hogy 2 hetes terhes vagyok ..:) lehet ezért félek hogy elveszitem :/
2016. máj. 19. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!