Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban miért szoktam nyögni...

Álmomban miért szoktam nyögni és sírni? Koleszba járok és a szobatársam szokta mondani. Mit tudok ez ellen tenni? 17/f

Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 19:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem magamtól sírok.. Nappal soha nem szoktam
2016. máj. 7. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Ki kényszerít rá?

Barátnőd van?

2016. máj. 7. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Szobatársam is szokott nyöszörögni álmában néha. Nemtom mitől van, elég vidám, kiegyensúlyozott a srác amúgy.

Próbáld megkeresni, végiggondolni magadban, hogy van-e valami, amitől félsz, tartasz, felzaklat, stb.

22F

2016. máj. 7. 22:56
 14/17 Fish1 ***** válasza:
100%
Szerintem az elnyomott érzelmeid törnek ilyenkor felszínre. Ezeket úgy tudod megszüntetni, ha megoldod a problémáidat az életben.
2016. máj. 7. 22:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszönöm a választ:)
2016. máj. 7. 23:00
 16/17 anonim válasza:
azért van, mert zárt ablaknál "büdösben" fekszel és nem kap elég oxigént az agyad. Rémálmaid vannak, amiben annyira kifáradsz, hogy elfelejted azonnal az álmod.Ez a napi stressz feldolgozását sem engedi, gyakran mikroébredsz. Lefekvés előtt már ne igyál, egyél lehetőleg semmit és feküdj ablak közelébe. Egy próbát megér. Én több év múlva jöttem rá, az orvosoknak lövése sem volt, azóta hibátlanok az álmaim és emlékszem is rájuk.
2016. máj. 11. 07:36
 17/17 anonim válasza:

2016. júl. 1. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!