Ha az ESET Smart Security ellen kéne érvelni, akkor mi rosszat lehetne mondani róla?
Én nagyon szeretem de van aki szerint lassú.
Ez igaz?
Még milyen problémák vannak vele?
az újabb verziói (9) gyenge gépeken jelentős terhelést okoznak! (frissítés és háttérben ellenőrzés közben 100% CPU terhelés) ezért, a 7, 8, 9 verziók, nem valók gyenge vasra!
ugyanúgy ahogy a Kaspersky sem!
Évek óta használom(10 éve legalább)és nem tudok semmi rosszat mondani róla pedig ez a gép már nem mai mégse lassít semmit(okosan kell beállítani). Ha meg neked jó akkor mit számít más véleménye(szerinte melyik jobb ennél??).
Szerintem jelenleg a legjobb a piacon és mindent levéd(kémprogramok-reklámprogramok).
Nem kell külön olyat is telepíteni(nekem az a kedvencem amikor panaszkodnak, hogy milyen lassú a gép és fel van telepítve 3-4 irtóprogram, bár volt ahol hat darab volt).
A #2 válaszolóval értek egyet.
Mindig igaz volt, hogy ízlések és pofonok különböznek. Ha neked jó, meg vagy vele elégedve, használd egészséggel, és ne törődj mások ellenkező véleményével.
Évek óta használom, munkahelyemen az összes gépen NOD van, legalább 10 éve, minden gépen.
Itthon volt egy rövid időszak, amikor egyéb okok miatt mást használtam, de sürgősen visszatértem, ahogy lehetett.
Az ESET magyar forgalmazóját csak dicsérni tudom, nagyon segítőkészek, több alkalommal segítettek komoly gondok megoldásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!