Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy volt egy kisbabám és egy idegen ember tolta a babakocsit az utcánkba, majd odamentem és átvettem a gyereket, ránéztem és valami rossz érzés fogott el, az apját láttam benne akiről nem tudtam hogy ki csak hogy utálom és undorodom tőle. Próbáltam mosolyogni a babára de nem tudtam, csak megjátsszva. Ezt észrevette a gyerek és ő is szomorú lett. Ezután tolni kezdtem a babakocsit fordulni akartam a házunk irányába az úttest közepén de hirtelen felborult és a gyerek kiesett, beleesett egy árokba ami nem olyan volt a valóságban hanem sokkal mélyebb, víz és hatalmas hosszú fűszálak voltak az alján. Láttam hogy megakadt az árok falán, utána ugrottam de ott már nem találtam, eltűnt.

Mit jelenthet ez?

19l

2016. ápr. 28. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
paradicsom
2016. ápr. 28. 12:55
 2/2 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, higy ha mondjuk a közeljövőben valami új dolgot fogsz csinalni.. Akkor félsz tole.. Nem akarsz felelosseget vállalni, vagy esetleg olyan dologba kezdesz bele amihez neked nincs kedved. De az is lehet hogy valami betegség a csalad korul állhat a dologban.
2016. máj. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!