Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom mostanában...

Miért álmodom mostanában kígyókkal?

Figyelt kérdés

Legutóbb azt álmodtam, hogy egy óriási, fehér kígyó meg akar enni egy fekete kutyát, aztán rám támadt, de én felébredtem.

Most meg azt, hogy kígyók másznak az ereimben, de amikor az egyik kitör (tudom, vicces) egy USB fej jön ki az ereimből. Azt kivettem, rácsaptam egy asztalomon lévő könyvvel, porrá vált, majd kimásztak a kígyók a porból. Én elkezdte ordítani, és felkeltem. Ez nagyon-nagyon fura, pedig én általában nem szoktam álmodni. (Ne emlékszem rá, legalábbis)

2016. ápr. 22. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne aludj, nem lesz rossz, nyomasztó álmod.

Igaz, jó és szép sem...

2016. ápr. 22. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A kígyó majdnem mindig negatív motívum az álomban, és nem csak azért, mert félelmetesek ezek az álmok. Gyakran egy olyan személyre utalnak, aki alattomosan dolgozik ellened, a kígyó mérge pedig az ártalmas hatás, amit kifejt az életedre. Ez nem a jövőt mutatja, hogy erre kell készülnöd, ez a múlt, és a jelen, már folyamatban van a dolog. Ha nem veszed észre, tudat alatt akkor is megszületik ez a kígyós asszociáció. Amikor nem egy külső személyre utal, akkor belső folyamatra reflektálsz, és ez talán még inkább rosszat jelent, mert ez azt jelenti, hogy valamilyen módon magadat mérgezed, a mód ahogy ezt eléred pedig alattomos, vagy heves ellenérzéseket kelt benned. Ezt sem feltétlen veszed észre ébren. Ha álmodsz valamiről, az általában azt jelenti, hogy ébren nem oldod meg a problémát. Ha a az álmaidat megpróbálod a valóságra vonatkoztatni, akkor először a második esetet vizsgáld. Ha nem találsz olyan helyzetet magadban, amikor "kígyóként" viselkedsz, azaz másokat titokban, hátulról, vagy aljas eszközzel támadsz, akkor ugorhatsz arra, hogy felismerd, ha valaki feléd irányulva teszi ugyanezt. A kígyó szimbóluma utal arra is, hogy az illető személy viszonylag okos, ha nyíltan szembesíted, esetlegesen szemtől szembe beléd mar. Ugyanígy ha belső folyamatot jelez a kígyó, óvatosan kell kigyomlálni, nehogy erős ellenállásba fuss, és önmagadat mérgezd káros érzésekkel, és gondolatokkal.
2016. ápr. 22. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert cukik.
2016. ápr. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!