Mostanában az exemmel álmodom majdnem minden nap és az álmaimban mindig megcsókol, ez mit jelent?
Ez fura mert vagy egy éve szakítottunk és ő dobot engem .elég messze laktunk egymástól úgy ,hogy ritkán is láttuk egymást . De az otta már volt egy kapcsolatom egy sráccal ,de mivel kiköltöztem angliába szakítottunk .
A válaszokat előre is köszönöm
Kötődsz hozzá, a tudatalatti sok dolgot elárul rólunk, azt nem lehet becsapni ott nem lehet takargatni semmit.
Tisztázd magadban a következőket:
Mit jelent ő neked?
Szeretnél e vele újra kapcsolatban lenni?
Mit érzel, amikor rá gondolsz, inkább rosszat, inkább jót?
Ha tőled kérdezné a saját kérdésed valaki, akkor Te mit válaszolnál neki? (továbbá rakj le két széket egymással szemben, és kezdj el játszani egy kicsit, hogy egyik székből a másikba átülve beszélgetsz magaddal, kérdezz, felelek, hidd el a választ meg fogod találni.
Anselm Grün is, azt mondja hogy a válasz ott van mindenkiben, csak meg kell találni.
Jó pszichodrámát :-)
Mondjuk a székes hajcihő sztem felesleges, egyszerüen csak gondolkozz és figyeld mit érzel.
1-es és 3-as retardált hülyék, ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!