Mért álmodom mostanában azt hogy elájulok?
Mostanában azt álmodom hogy valahol ülve elájulok, lassan sötétedik a kép dőlök előre fele és mozdulni és beszélni se tudok álmomban, közben a körülöttem lévő embereket ezt nem igazán izgatja mintha nem történne velem semmi. :D
Mikor teljesen elsötétedik a kép nem egy másik álom következik hanem mindig felkelek!
Biztos éhes vagy. Vagy alacsony a vérnyomásod és a szervezeted melkök valami hormonnal. (na jó, ezt most találtam ki).
Milyen gyakran álmodod és csak ezt? Utána felkelsz?
Milyen az alvási kultúrád?
Mostanában kezdtem el ilyeneket álmodni!
Igen utána felkelek de vissza is alszok kb. egy 5 másodperc múlva.
Akkor szoktam ilyeneket álmodni mikor hazajövök északázásból és alszok délelőtt.De melóhelyen tudok aludni 5-6 órát nyugodtan mert készenlétes vagyok (nem rendőr) és már több éve járok éjszaka dolgozni és ez csak mostanában kezdődött!
Sok hasonló álom van. Én régebben azt álmodtam hogy sötét kútban zuhanok, majd ugyanúgy ebredtem fel, mint te.
ne tulajdoníts neki semmit. Idővel eltűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!