Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tanácsot kérnék álomtémában. (? )

Tanácsot kérnék álomtémában. (? )

Figyelt kérdés
Időnként szoktam álmodni, de sajnos ébredés után szinte azonnal kimegy a fejemből. Nagyon kevés álom marad meg tisztán az emlékezetemben. Valami ötlet, hogy általában ne felejtsem el mit álmodtam?
2016. ápr. 19. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lefekvés előtt, ha filmet nézek, akkor van, hogy az álmomra nem emlékszem másnap. Máskor igen. Emiatt szerintem jobb úgy aludni menni, hogy előtte nem filmeket néz az ember és megfelelő időpontban fekszik le (nem túl későn). Nekem ezek beváltak. Így jobban kipiheni magát az ember és az álmaira is sokkal jobban emlékszik.

Ismerőseimnél is megfigyeltem, hogy a később elalvók, alvás előtt filmet nézők vagy nagyon fáradtan ágyba esők ritkábban vagy egyáltalán nem emlékeznek az álmaikra.

2016. ápr. 19. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. ápr. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!