Ha olyan emberrel álmodunk, akivel éppen nem vagyunk jóba, nem beszélünk akkor az azt jelenti hogy hiányzik az illető? Vagy mi hiányzunk neki?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 07:17
1/3 anonim válasza:
Az álom tartalmától függ. Mindenképp azt jelenti, hogy foglalkoztat a dolog. Azon felül jelenthet dühöt, hogy hiányzik, vagy hogy bűntudatod van a kialakult helyzet miatt. Nagyon függ attól, miről szól az álom, és milyen érzést hagy. Azt viszont nem jelentheti, hogy te hiányzol neki. Az álmaid a saját érzéseidet tükrözik, nem másokét.
2/3 anonim válasza:
nekem is van egy ilyen lány az életemben, akivel már vagy 5 éve nem beszéltem, mégis a mai napig valamiért többször is álmodom vele és igen azért mert nekem hiányzik...
viszont nem hinném, hogy a dolog kölcsönös lenne, szval én az elsőre szavazok..
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 26. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!